ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος διαδημοτικός αγώνας δρόμου Κηφισιά – Διόνυσος «Τρέχουμε στα Ίχνη του Θηρίου»

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο 2ος διαδημοτικός αγώνας δρόμου Κηφισιά – Διόνυσος «Τρέχουμε στα Ίχνη του Θηρίου», την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, με την επιμέλεια της διοργάνωσης να έχει και φέτος η εταιρεία ΜyRace.

Τρέχουμε στα ίχνη του Θηρίου 2023

Το πρόγραμμα του αγώνα περιλάμβανε Ημιμαραθώνιο, αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και 1 χιλιομέτρου για παιδιά.

Η διοργάνωση είχε και φέτος κοινωνική διάσταση, τονίζοντας την αξία της αλληλεγγύης, καθώς υποστήριξε και φέτος τον οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. Για το σκοπό αυτό υπήρχε στον Διόνυσο σημείο ενημέρωσης και BAZAR με είδη του οργανισμού “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου δόθηκε στις 8 και μισή το πρωί  έξω από το Πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου στην Κηφισιά  και λίγο μετά στον Άγιο Στέφανο στον σταθμό του ΟΣΕ δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα των 5 χιλιομέτρων.

Στις 09:00 ολοκληρώθηκαν όλες οι εκκινήσεις των αγώνων του προγράμματος με τον αγώνα 1 χιλιομέτρου για παιδιά πάλι μπροστά από το Πάρκο Παπανδρέου στην Κηφισιά.

Οι νικητές:

Μεγάλος νικητής του Ημιμαραθωνίου αναδείχθηκε ο Πρόδρομος Παρούτογλου με χρόνο 1:21:58, με τον Πέτρο Γκότση να ακολουθεί με 1:28:50 και τον Μηνά Νεστορίδη να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα με 1:29:44.

Τρέχουμε στα ίχνη του Θηρίου 2023

Στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέκτησε η Ιουλία Ελένη Παναγιωτοπούλου με 1:31:15,  ενώ τις θέσεις του βάθρου συμπλήρωσαν η Κωνσταντίνα Καραγιάννη με 1:49:35 και η Γεωργία Λαλιώτη με 1:50:22.

Τρέχουμε στα ίχνη του Θηρίου 2023

Στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Καστραντάς με χρόνο 18:36, με τον Ηλία Κωνσταντέλο να ακολουθεί με 19:43 και τον Νικόλαο Τασούλα να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα με 20:02.

Στις γυναίκες, την πρώτη θέση κατέκτησε η Κωνσταντίνα Κυπρίου με 25:48, ενώ τις θέσεις του βάθρου συμπλήρωσαν Δήμητρα Μίχα με 25:55 και η Αριστέα Βρεττού με 26:30.

Τέλος στον αγώνα 1 χιλιομέτρου για παιδιά στα αγόρια οι τρεις πρώτοι ήταν ο Δημήτρης Σταύρου με 03:57, ο Άγγελος Σπηλιωτόπουλος με 04:02 και ο Νικόλας Χριστοδούλου με 04:03.

Αντίστοιχα στα κορίτσια νικήτρια ήταν η Έλενα Ευθυμίου με 04:13, με την Ασημίνα Μαθιουδάκη να ακολουθεί με 04:19 και την Βασιλική Κατσούδη με 04:38 να  συμπληρώνει την πρώτη τριάδα.

 

Πρόσφατα

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Τεράστια ανατροπή, ζωντανή στη μάχη της παραμονής

Η ομάδα της Κηφισιάς παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της...

Πασχαλινή συναυλία Μικτής Χορωδίας του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Γ’ Βρεφονηπιακός Σταθμός Νέας Ερυθραίας κέρδισε το διαγωνισμό του Make-A-Wish

Το πρώτο και το δεύτερο βραβείο κέρδισε στο δημιουργικό...

Ανήλικοι 14 και 15 ετών έκλεψαν χρυσό δαχτυλίδι στο ογκολογικό νοσοκομείο των Αγίων Αναργύρων

Ένα χρυσό δακτυλίδι από την τσάντα της υπαλλήλου ασφαλείας...

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Τεράστια ανατροπή, ζωντανή στη μάχη της παραμονής

Η ομάδα της Κηφισιάς παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής στη Stoiximan Super League. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων επικράτησε του Ατρομήτου στο Περιστέρι,...

Συνεχίζεται η τοποθέτηση ειδικών αισθητήρων σε διαβάσεις και ράμπες ΑΜΕΑ

Σε μέτρα υπέρ των πεζών και των συμπολιτών μας οι οποίοι χρησιμοποιούν αμαξίδια και εναντίον όσων εμποδίζουν την ελεύθερη πρόσβαση και διέλευσή τους, προχωράει...

Πασχαλινή συναυλία Μικτής Χορωδίας του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου, Χρήστος Καλός, προσκαλούν τους δημότες στην καθιερωμένη Πασχαλινή συναυλία...