ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Κηφισιά: Ένα κλαδί ελιάς το μήνυμα Ειρήνης στη «Γιορτή Αθλητή 2023»

Ένα κλαδί ελιάς, το μόνο έπαθλο για τους Ολυμπιονίκες στην αρχαιότητα, αποτέλεσε το έπαθλο στην εκδήλωση απονομής τιμητικών βραβείων του Δήμου Κηφισιάς με κεντρική ιδέα την Ειρήνη όπου έλαμψαν τα αστέρια του Αθλητισμού. Η Γιορτή πραγματοποιήθηκε στην φιλόξενη έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στον χώρο που είναι το «Σπίτι του Αθλητισμού».

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς αναφέρθηκε στο τεράστιο κοινωνικό αγαθό του Αθλητισμού, τη μεγαλύτερη σε διάρκεια απόλαυση στη ζωή του ανθρώπου, που ενώνει τον κόσμο και περικλείει αρχές και αξίες όπως η Ειρήνη και η Εκεχειρία.

Ο αντιδήμαρχος Εκάλης και εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου μίλησε για την κεντρική ιδέα της εκδήλωσης, την Ειρήνη και τον Ολυμπισμό, που συνδέεται με τον συγκεκριμένο χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης. Δήλωσε πως είναι καλό να θυμόμαστε ότι Ολυμπισμός και Ειρήνη σημαίνουν «Φίλοι για πάντα» ή «Σύμμαχοι για πάντα» και πρέπει να συνυπάρχουν αρμονικά στους αθλητικούς χώρους τόσο οι σύλλογοι όσο και οι φίλαθλοι.

Η εκδήλωση τελέστηκε παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρου Καπράλου, του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη, της Αντιπεριφερειάρχη Αττικής Λουκίας Κεφαλογιάννη, του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Γιάννη Κεχρή.

«Γιορτή Αθλητή 2023»

Η «Γιορτή Αθλητή 2023» ξεκίνησε με τη βράβευση του Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα για την πολυετή προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό και ως τον μοναδικό ως σήμερα Έλληνα αρσιβαρίστα με τρία χρυσά ολυμπιακά μετάλλια και ένα χάλκινο. Τη βράβευση έκανε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Το Βραβείο «Ειρήνης και Φιλίας» παρέλαβε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος από το Δήμαρχο Κηφισιάς για την Υπεράσπιση και την Διάδοση των αξιών του Ολυμπιακού Πνεύματος.

«Γιορτή Αθλητή 2023»

Επίσης βραβεύτηκαν οι ήρωες της ΕΜΑΚ για τον Άθλο της προσφοράς τους με αφορμή την επιχείρησή τους στους πρόσφατους σεισμούς της Τουρκίας.

 

Πρόσφατα

Κηφισιά: Πρώτη μεταγραφή ο Γιώργος Μάναλης

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της...

Νέο έμβλημα για την Κηφισιά

Η ΠΑΕ Κηφισιά γνωστοποίησε ότι αλλάζει το σήμα της...

Πρόσκληση για τα εγκαίνια του νέου σταθμού ΕΚΑΒ του Δήμου Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Βασίλης Ξυπολυτάς έχει...

Νέα παράταση των αιτήσεων εγγραφών για τους Παιδικούς-Βρεφικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών...

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η «ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ 2024»

Την Κυριακή 16 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η «ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ 2024» στο...

Κηφισιά: Πρώτη μεταγραφή ο Γιώργος Μάναλης

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν, καθώς απέκτησε τον Γιώργο Μάναλη. Μετά την επισημοποίηση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από...

Νέο έμβλημα για την Κηφισιά

Η ΠΑΕ Κηφισιά γνωστοποίησε ότι αλλάζει το σήμα της ενόψει της νέας χρονιάς. Στην καρδιά του δεσπόζει το πλατανόφυλλο που συνδέεται βαθιά με την...

Πρόσκληση για τα εγκαίνια του νέου σταθμού ΕΚΑΒ του Δήμου Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Βασίλης Ξυπολυτάς έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στα εγκαίνια λειτουργίας της κινητής ιατρικής μονάδας ΕΚΑΒ του Δήμου Κηφισιάς, που θα...