ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Κηφισιά: Ένα κλαδί ελιάς το μήνυμα Ειρήνης στη «Γιορτή Αθλητή 2023»

Ένα κλαδί ελιάς, το μόνο έπαθλο για τους Ολυμπιονίκες στην αρχαιότητα, αποτέλεσε το έπαθλο στην εκδήλωση απονομής τιμητικών βραβείων του Δήμου Κηφισιάς με κεντρική ιδέα την Ειρήνη όπου έλαμψαν τα αστέρια του Αθλητισμού. Η Γιορτή πραγματοποιήθηκε στην φιλόξενη έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στον χώρο που είναι το «Σπίτι του Αθλητισμού».

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς αναφέρθηκε στο τεράστιο κοινωνικό αγαθό του Αθλητισμού, τη μεγαλύτερη σε διάρκεια απόλαυση στη ζωή του ανθρώπου, που ενώνει τον κόσμο και περικλείει αρχές και αξίες όπως η Ειρήνη και η Εκεχειρία.

Ο αντιδήμαρχος Εκάλης και εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου μίλησε για την κεντρική ιδέα της εκδήλωσης, την Ειρήνη και τον Ολυμπισμό, που συνδέεται με τον συγκεκριμένο χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης. Δήλωσε πως είναι καλό να θυμόμαστε ότι Ολυμπισμός και Ειρήνη σημαίνουν «Φίλοι για πάντα» ή «Σύμμαχοι για πάντα» και πρέπει να συνυπάρχουν αρμονικά στους αθλητικούς χώρους τόσο οι σύλλογοι όσο και οι φίλαθλοι.

Η εκδήλωση τελέστηκε παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρου Καπράλου, του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη, της Αντιπεριφερειάρχη Αττικής Λουκίας Κεφαλογιάννη, του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Γιάννη Κεχρή.

«Γιορτή Αθλητή 2023»

Η «Γιορτή Αθλητή 2023» ξεκίνησε με τη βράβευση του Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα για την πολυετή προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό και ως τον μοναδικό ως σήμερα Έλληνα αρσιβαρίστα με τρία χρυσά ολυμπιακά μετάλλια και ένα χάλκινο. Τη βράβευση έκανε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Το Βραβείο «Ειρήνης και Φιλίας» παρέλαβε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος από το Δήμαρχο Κηφισιάς για την Υπεράσπιση και την Διάδοση των αξιών του Ολυμπιακού Πνεύματος.

«Γιορτή Αθλητή 2023»

Επίσης βραβεύτηκαν οι ήρωες της ΕΜΑΚ για τον Άθλο της προσφοράς τους με αφορμή την επιχείρησή τους στους πρόσφατους σεισμούς της Τουρκίας.

 

Πρόσφατα

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Τεράστια ανατροπή, ζωντανή στη μάχη της παραμονής

Η ομάδα της Κηφισιάς παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της...

Πασχαλινή συναυλία Μικτής Χορωδίας του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Γ’ Βρεφονηπιακός Σταθμός Νέας Ερυθραίας κέρδισε το διαγωνισμό του Make-A-Wish

Το πρώτο και το δεύτερο βραβείο κέρδισε στο δημιουργικό...

Ανήλικοι 14 και 15 ετών έκλεψαν χρυσό δαχτυλίδι στο ογκολογικό νοσοκομείο των Αγίων Αναργύρων

Ένα χρυσό δακτυλίδι από την τσάντα της υπαλλήλου ασφαλείας...

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Τεράστια ανατροπή, ζωντανή στη μάχη της παραμονής

Η ομάδα της Κηφισιάς παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής στη Stoiximan Super League. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων επικράτησε του Ατρομήτου στο Περιστέρι,...

Συνεχίζεται η τοποθέτηση ειδικών αισθητήρων σε διαβάσεις και ράμπες ΑΜΕΑ

Σε μέτρα υπέρ των πεζών και των συμπολιτών μας οι οποίοι χρησιμοποιούν αμαξίδια και εναντίον όσων εμποδίζουν την ελεύθερη πρόσβαση και διέλευσή τους, προχωράει...

Πασχαλινή συναυλία Μικτής Χορωδίας του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου, Χρήστος Καλός, προσκαλούν τους δημότες στην καθιερωμένη Πασχαλινή συναυλία...