ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Κηφισιά: Διέξοδο ψυχαγωγίας με το «Αθλητικό και Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022»

Διέξοδο άθλησης και ψυχαγωγίας έδωσε το «Αθλητικό και Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών. Το φετινό πρόγραμμα είχε πάνω 400 συμμετοχές στις έξι περιόδους του.

«Και αυτό το καλοκαίρι, ο Δήμος Κηφισιάς έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ωφέλιμη απασχόληση των παιδιών μέσω του προγράμματος «Αθλητικό και Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022». Ο Δήμος μας, σταθερά έχει ως προτεραιότητα την οικογένεια και προσπαθεί να τη βοηθά με κάθε μέσο. Καλό καλοκαίρι στους μικρούς φίλους μας και τις οικογένειές τους» δήλωσε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος.

Κάθε δραστηριότητα ήταν σχεδιασμένη από τους έμπειρους γυμναστές του Αθλητικού Τμήματος του Δήμου μας, έτσι ώστε να ενθαρρύνει και να ενισχύει αξίες όπως η ομαδικότητα, η δικαιοσύνη και ο σεβασμός, αλλά και να βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν την αυτοκυριαρχία, τη  θέληση και την αποφασιστικότητά τους.

Τα παιδιά δοκίμασαν τις ικανότητές τους σε όλα τα ολυμπιακά αθλήματα, έπαιξαν ομαδικά και ατομικά στους οργανωμένους αθλητικούς χώρους του Δήμου μας, έκαναν βουτιές στο κολυμβητήριο της Πολιτείας, χόρεψαν, ζωγράφισαν και φυσικά απέκτησαν νέους φίλους.

Το φετινό πρόγραμμα είχε εμπλουτιστεί και με επισκέψεις (Ολυμπιακό Μουσείο, Δάσος Συγγρού και αλλού) ώστε να διευρύνουν ακόμη περισσότερο τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους σε συνδυασμό πάντα με την άθληση.

Για την προστασία από τον COVID 19, σε εβδομαδιαία βάση πραγματοποιούνταν δωρεάν rapid tests, στα παιδιά που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα καθώς και στους γονείς τους από τον Δήμο Κηφισιάς σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Με χαμόγελα και υπέροχες αναμνήσεις οι μικροί μας φίλοι αποχαιρέτησαν το «Αθλητικό και Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» κρατώντας τις υπέροχες αναμνήσεις και ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά στους γνώριμους αθλητικούς χώρους του Δήμου μας.

Πρόσφατα

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Τεράστια ανατροπή, ζωντανή στη μάχη της παραμονής

Η ομάδα της Κηφισιάς παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της...

Πασχαλινή συναυλία Μικτής Χορωδίας του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Γ’ Βρεφονηπιακός Σταθμός Νέας Ερυθραίας κέρδισε το διαγωνισμό του Make-A-Wish

Το πρώτο και το δεύτερο βραβείο κέρδισε στο δημιουργικό...

Ανήλικοι 14 και 15 ετών έκλεψαν χρυσό δαχτυλίδι στο ογκολογικό νοσοκομείο των Αγίων Αναργύρων

Ένα χρυσό δακτυλίδι από την τσάντα της υπαλλήλου ασφαλείας...

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Τεράστια ανατροπή, ζωντανή στη μάχη της παραμονής

Η ομάδα της Κηφισιάς παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής στη Stoiximan Super League. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων επικράτησε του Ατρομήτου στο Περιστέρι,...

Συνεχίζεται η τοποθέτηση ειδικών αισθητήρων σε διαβάσεις και ράμπες ΑΜΕΑ

Σε μέτρα υπέρ των πεζών και των συμπολιτών μας οι οποίοι χρησιμοποιούν αμαξίδια και εναντίον όσων εμποδίζουν την ελεύθερη πρόσβαση και διέλευσή τους, προχωράει...

Πασχαλινή συναυλία Μικτής Χορωδίας του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου, Χρήστος Καλός, προσκαλούν τους δημότες στην καθιερωμένη Πασχαλινή συναυλία...