ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Οι δημότες τίμησαν την παρουσίαση του ιστορικού ντοκιμαντέρ...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ιστορικού ντοκιμαντέρ «Η...

Ανανεώνεται ο στόλος της Καθαριότητας του Δήμου Κηφισιάς με σύγχρονα Οχήματα Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας

Τέσσερα καινούργια οχήματα έχει στη διάθεσή της η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Κηφισιάς. Η απόκτηση των νέων οχημάτων εντάσσεται στο σχεδιασμό του Δήμου για εκσυγχρονισμό του στόλου, με αντικατάσταση των παλαιότερων οχημάτων με σύγχρονα και φιλικά προς το περιβάλλον.

Έως το τέλος του χρόνου αναμένεται να προστεθούν άλλα 8 οχήματα (σύνολο 12) με τη διαδικασία leasing και ιδίους πόρους του Δήμου. Η ανανέωση του στόλου συνεχίζεται και μέσω χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων. Σύντομα θα παραλάβουμε άλλα 4 οχήματα Καθαριότητας από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Η παραλαβή των τεσσάρων νέων οχημάτων έγινε παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκου, του Αντιδήμαρχου Καθαριότητας Νικήτα Κόκκαλη, του Διευθυντή Καθαριότητας Γρηγόρη Παππά και των Προϊσταμένων Ηλεκτροφωτισμού, Γραφείου Κίνησης και Οδοκαθαρισμού  κ.κ. Κώστα Παπαιωάννου, Αντώνη Παρασκευόπουλου και Δημήτρη Αρώνη. Τα νέα οχήματα αφορούν:

Διεύθυνση Καθαριότητας

Διεύθυνση Καθαριότητας

Δορυφορικό απορριμματοφόρο όχημα ανοικτού τύπου χωρητικότητας 4 κυβικών μέτρων. Πρόκειται για απορριμματοφόρο μικρού μεγέθους, το οποίο θα μπαίνει στα στενά και θα βοηθά στην αποκομιδή.

Καλαθοφόρο όχημα 20 μέτρων. Πρόκειται για όχημα που θα χρησιμοποιηθεί από τις υπηρεσίες Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού και χαρακτηριστικό του είναι η μεγάλη ανυψωτική ικανότητα.

Αναρροφητικό σάρωθρο 6 κυβικών μέτρων το οποίο προορίζεται για την κάλυψη αναγκών του Δήμου όπως εργασίες καθαριότητας δρόμων, λαϊκών αγορών και πλατειών.

Φορτωτής – εκσκαφέας, Πολυχρηστικό μηχάνημα που συνδυάζει τα βασικά χαρακτηριστικά ενός φορτωτή και ενός εκσκαφέα .

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ανέφερε ότι οι υπηρεσίες Καθαριότητας του Δήμου μας εξοπλίζονται σταδιακά με 12 καινούργια οχήματα νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας με τη διαδικασία leasing. Έχουν δρομολογηθεί επίσης οι απαραίτητες διαδικασίες για την ενίσχυση του προσωπικού της υπηρεσίας με οδηγούς οχημάτων. Ο κ. Θωμάκος ευχαρίστησε τους Αντιδημάρχους και τις Υπηρεσίες για τη συστηματική τους εργασία για τη προμήθεια των οχημάτων, καταφέρνοντας έτσι να επιτευχθεί ο στόχος της ανανέωσης μεγάλου μέρους του πεπαλαιωμένου  στόλου της καθαριότητας. Επίσης προανήγγειλε πως ο μηχανοκίνητος εξοπλισμός του Δήμου θα ενισχυθεί και με ηλεκτρικά οχήματα.

Πρόσφατα

Συνάντηση του Δημάρχου Βασίλη Ξυπολυτά με κλιμάκιο του Πυροσβεστικού Σώματος

Επίσκεψη για την οργάνωση της αντιπυρικής περιόδου στον Δήμαρχο...

Ανακοίνωση Γραφείου Κοιμητηρίου Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης προβαίνει στη διάθεση...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Δημοτικό Συμβούλιο: Μερική αναστολή έκδοσης οικοδομικών αδειών του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού

Τη μερική αναστολή έκδοσης οικοδομικών αδειών που κάνουν χρήση των ευνοϊκών όρων του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού (ΝΟΚ) και οδηγούν στην υπερδόμηση και την αλλοίωση...

Συνεχίζονται οι οδικές παρεμβάσεις του Δήμου Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης με την Ηellas Direct

Ξεκίνησε η δημιουργία των νέων αναβαθμισμένων διαβάσεων για μαθητές και πεζούς στα σχολεία του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης. Τα πρώτα σχολεία τα οποία...

Συνάντηση του Δημάρχου Βασίλη Ξυπολυτά με κλιμάκιο του Πυροσβεστικού Σώματος

Επίσκεψη για την οργάνωση της αντιπυρικής περιόδου στον Δήμαρχο Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Βασίλη Ξυπολυτά πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Αττικής του Πυροσβεστικού Σώματος, Αρχιπύραρχος,...