ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Ανανεώνεται ο στόλος της Καθαριότητας του Δήμου Κηφισιάς με σύγχρονα Οχήματα Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας

Τέσσερα καινούργια οχήματα έχει στη διάθεσή της η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Κηφισιάς. Η απόκτηση των νέων οχημάτων εντάσσεται στο σχεδιασμό του Δήμου για εκσυγχρονισμό του στόλου, με αντικατάσταση των παλαιότερων οχημάτων με σύγχρονα και φιλικά προς το περιβάλλον.

Έως το τέλος του χρόνου αναμένεται να προστεθούν άλλα 8 οχήματα (σύνολο 12) με τη διαδικασία leasing και ιδίους πόρους του Δήμου. Η ανανέωση του στόλου συνεχίζεται και μέσω χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων. Σύντομα θα παραλάβουμε άλλα 4 οχήματα Καθαριότητας από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Η παραλαβή των τεσσάρων νέων οχημάτων έγινε παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκου, του Αντιδήμαρχου Καθαριότητας Νικήτα Κόκκαλη, του Διευθυντή Καθαριότητας Γρηγόρη Παππά και των Προϊσταμένων Ηλεκτροφωτισμού, Γραφείου Κίνησης και Οδοκαθαρισμού  κ.κ. Κώστα Παπαιωάννου, Αντώνη Παρασκευόπουλου και Δημήτρη Αρώνη. Τα νέα οχήματα αφορούν:

Διεύθυνση Καθαριότητας

Διεύθυνση Καθαριότητας

Δορυφορικό απορριμματοφόρο όχημα ανοικτού τύπου χωρητικότητας 4 κυβικών μέτρων. Πρόκειται για απορριμματοφόρο μικρού μεγέθους, το οποίο θα μπαίνει στα στενά και θα βοηθά στην αποκομιδή.

Καλαθοφόρο όχημα 20 μέτρων. Πρόκειται για όχημα που θα χρησιμοποιηθεί από τις υπηρεσίες Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού και χαρακτηριστικό του είναι η μεγάλη ανυψωτική ικανότητα.

Αναρροφητικό σάρωθρο 6 κυβικών μέτρων το οποίο προορίζεται για την κάλυψη αναγκών του Δήμου όπως εργασίες καθαριότητας δρόμων, λαϊκών αγορών και πλατειών.

Φορτωτής – εκσκαφέας, Πολυχρηστικό μηχάνημα που συνδυάζει τα βασικά χαρακτηριστικά ενός φορτωτή και ενός εκσκαφέα .

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ανέφερε ότι οι υπηρεσίες Καθαριότητας του Δήμου μας εξοπλίζονται σταδιακά με 12 καινούργια οχήματα νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας με τη διαδικασία leasing. Έχουν δρομολογηθεί επίσης οι απαραίτητες διαδικασίες για την ενίσχυση του προσωπικού της υπηρεσίας με οδηγούς οχημάτων. Ο κ. Θωμάκος ευχαρίστησε τους Αντιδημάρχους και τις Υπηρεσίες για τη συστηματική τους εργασία για τη προμήθεια των οχημάτων, καταφέρνοντας έτσι να επιτευχθεί ο στόχος της ανανέωσης μεγάλου μέρους του πεπαλαιωμένου  στόλου της καθαριότητας. Επίσης προανήγγειλε πως ο μηχανοκίνητος εξοπλισμός του Δήμου θα ενισχυθεί και με ηλεκτρικά οχήματα.

Πρόσφατα

Κηφισιά: Πρώτη μεταγραφή ο Γιώργος Μάναλης

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της...

Νέο έμβλημα για την Κηφισιά

Η ΠΑΕ Κηφισιά γνωστοποίησε ότι αλλάζει το σήμα της...

Πρόσκληση για τα εγκαίνια του νέου σταθμού ΕΚΑΒ του Δήμου Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Βασίλης Ξυπολυτάς έχει...

Νέα παράταση των αιτήσεων εγγραφών για τους Παιδικούς-Βρεφικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών...

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η «ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ 2024»

Την Κυριακή 16 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η «ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ 2024» στο...

Κηφισιά: Πρώτη μεταγραφή ο Γιώργος Μάναλης

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν, καθώς απέκτησε τον Γιώργο Μάναλη. Μετά την επισημοποίηση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από...

Νέο έμβλημα για την Κηφισιά

Η ΠΑΕ Κηφισιά γνωστοποίησε ότι αλλάζει το σήμα της ενόψει της νέας χρονιάς. Στην καρδιά του δεσπόζει το πλατανόφυλλο που συνδέεται βαθιά με την...

Πρόσκληση για τα εγκαίνια του νέου σταθμού ΕΚΑΒ του Δήμου Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Βασίλης Ξυπολυτάς έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στα εγκαίνια λειτουργίας της κινητής ιατρικής μονάδας ΕΚΑΒ του Δήμου Κηφισιάς, που θα...