ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Πανηγυρικός εορτασμός του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου

Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου, στον ομώνυμο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Κηφισιάς.

Την παραμονή της εορτής ετελέσθη  Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης κ. Αντωνίου, και συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ και του οικείου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου, με την συμμετοχή ιερέων και διακόνων. Τον θείο λόγο εκήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Αντώνιος, ο οποίος αναφέρθηκε στον βίο του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου.

Ανήμερα της εορτής τελέστηκε Αρχιερατικό Συλλείτουργο χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, κ.Γαβριήλ και συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Γλυφάδας κ. Αντωνίου και του οικείου Μητροπολίτη Κηφισίας κ.Κυρίλλου καθώς και με τη συμμετοχή ιερεών της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας. Τον θείο λόγο εκήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ, ο οποίος αναφέρθηκε στην σημασία της τιμής του Αγίου.

Άγιος Δημήτριος Μυροβλήτης

Τις θρησκευτικές εκδηλώσεις του Πολιούχου της Κηφισιάς τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως, οι Βουλευτές κ.κ. Δημήτρης Καιρίδης και Γιώργος Κουμουτσάκος, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα κα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Τάσος Μαυρίδης, ο πολιτευτής Φώτης Καρυδάς, Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Άγιος Δημήτριος Μυροβλύτης

Κατόπιν έγινε η Ιερά Λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου, στους δρόμους της πόλης. Την πομπή συνόδευσε επίσης η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς, κληρικοί και πολίτες.

Πρόσφατα

Κηφισιά: Πρώτη μεταγραφή ο Γιώργος Μάναλης

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της...

Νέο έμβλημα για την Κηφισιά

Η ΠΑΕ Κηφισιά γνωστοποίησε ότι αλλάζει το σήμα της...

Πρόσκληση για τα εγκαίνια του νέου σταθμού ΕΚΑΒ του Δήμου Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Βασίλης Ξυπολυτάς έχει...

Νέα παράταση των αιτήσεων εγγραφών για τους Παιδικούς-Βρεφικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών...

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η «ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ 2024»

Την Κυριακή 16 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η «ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ 2024» στο...

Κηφισιά: Πρώτη μεταγραφή ο Γιώργος Μάναλης

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν, καθώς απέκτησε τον Γιώργο Μάναλη. Μετά την επισημοποίηση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από...

Νέο έμβλημα για την Κηφισιά

Η ΠΑΕ Κηφισιά γνωστοποίησε ότι αλλάζει το σήμα της ενόψει της νέας χρονιάς. Στην καρδιά του δεσπόζει το πλατανόφυλλο που συνδέεται βαθιά με την...

Πρόσκληση για τα εγκαίνια του νέου σταθμού ΕΚΑΒ του Δήμου Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Βασίλης Ξυπολυτάς έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στα εγκαίνια λειτουργίας της κινητής ιατρικής μονάδας ΕΚΑΒ του Δήμου Κηφισιάς, που θα...