ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Βασίλη Ξυπολυτά στην Κηφισιά ο εφοπλιστής Χάρης Βαφειάς

Ακόμη μία εξαιρετική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου Βασίλη Ξυπολυτά. Ο εφοπλιστής Χάρης Βαφειάς θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου για το Δήμο Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης.

Από την την επίσημη ιστοσελίδα του Συνδυασμού του ο κ. Ξυπολυτάς αναφέρει αναφορικώς με την υποψηφιότητα του εφοπλιστή Χάρη Βαφειά:

“Καλωσορίζω στην ομάδα μας τον Χάρη Βαφειά.

Ο Χάρης είναι πλοιοκτήτης και ασχολείται με τη ναυτιλία για περισσότερα από είκοσι χρόνια.
Γεννήθηκε στη Κηφισιά, κατοικεί στην Εκάλη με την σύζυγο του και τα δυο παιδιά του, ενώ έλκει την καταγωγή του από την Χίο.

Ο Χάρης σπούδασε Management στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο City University. Στη συνέχεια έκανε μάστερ στο Ναυτιλιακό Εμπόριο και Ναυτιλιακά Οικονομικά στο Metropolitan University του Λονδίνου.

Ο Χάρης δραστηριοποιείται ενεργά στη ναυτιλία από πολύ μικρή ηλικία. Λόγω της οικογενειακής τους παράδοσης από παιδί δούλευε μαζί με τον πατέρα του. Μάλιστα, πριν την ενηλικίωση του ξεκίνησε και τα μεγάλα ταξίδια, ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες βάσεις για τη πορεία του.

Μετά τις σπουδές του, εργάστηκε σε διάφορα γραφεία που είχαν σχέση με το αντικείμενο για να αποκτήσει και την ανάλογη εμπειρία.

Στην συνέχεια, ίδρυσε τη δική του εταιρεία με την ονομασία StealthGas και την ενέταξε στο αμερικάνικο χρηματιστήριο του Nasdaq, σε ηλικία μόλις 27 χρονών. Μάλιστα ο Χάρης κατέχει το «ρεκόρ» του μικρότερου σε ηλικία διευθύνοντος σύμβουλου στο κόσμο. Τα τελευταία χρόνια έχει βάλει άλλες δυο ναυτιλιακές εταιρείες στο Αμερικάνικο Χρηματιστήριο και είναι ο μόνος Έλληνας με 3 εισηγμένες εταιρείες στο NASDAQ.

Στην Κηφισιά, αυτός και η οικογένεια του έχουν μεγάλη κοινωνική δράση με αγαθοεργίες σε ιδρύματα και εκκλησίες, ενώ το τελευταίο διάστημα ασχολείται και με το mentoring/συμβουλευτική νέων καινοτόμων επιχειρηματιών και έτσι προέκυψε και η συμμετοχή του στην δημοφιλή εκπομπή Dragons’ Den στον Αντ1 TV.

Αγαπημένο του απόφθεγμα: «Nα λες λίγα αλλά να κάνεις πολλά!»

Μαζί μας ο Χάρης, θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τις εμπειρίες και τις γνώσεις του για να αξιοποιήσουμε το μεγάλο ανθρώπινο κεφάλαιο του προαστίου μας, δημιουργώντας ένα σύγχρονο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, θα συμμετάσχει στη δημιουργία μιας Δημοτικής πρότυπης θερμοκοιτίδας για νεοφυείς επιχειρήσεις (start up hub) και θα βοηθήσει στη δημιουργία σύγχρονων χρηματοδοτικών εργαλείων για τον Δήμο μας”.

Με την σειρά του ο Χάρης Βαφειάς δήλωσε για την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος:

“Η Κηφισιά έχει ανάγκη από ένα νέο ξεκίνημα. Στηρίζω και εγώ τον Βασίλη Ξυπολυτά για να κάνουμε την μεγάλη αλλαγή στην Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη”.

Πρόσφατα

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Τεράστια ανατροπή, ζωντανή στη μάχη της παραμονής

Η ομάδα της Κηφισιάς παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της...

Πασχαλινή συναυλία Μικτής Χορωδίας του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Γ’ Βρεφονηπιακός Σταθμός Νέας Ερυθραίας κέρδισε το διαγωνισμό του Make-A-Wish

Το πρώτο και το δεύτερο βραβείο κέρδισε στο δημιουργικό...

Ανήλικοι 14 και 15 ετών έκλεψαν χρυσό δαχτυλίδι στο ογκολογικό νοσοκομείο των Αγίων Αναργύρων

Ένα χρυσό δακτυλίδι από την τσάντα της υπαλλήλου ασφαλείας...

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Τεράστια ανατροπή, ζωντανή στη μάχη της παραμονής

Η ομάδα της Κηφισιάς παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής στη Stoiximan Super League. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων επικράτησε του Ατρομήτου στο Περιστέρι,...

Συνεχίζεται η τοποθέτηση ειδικών αισθητήρων σε διαβάσεις και ράμπες ΑΜΕΑ

Σε μέτρα υπέρ των πεζών και των συμπολιτών μας οι οποίοι χρησιμοποιούν αμαξίδια και εναντίον όσων εμποδίζουν την ελεύθερη πρόσβαση και διέλευσή τους, προχωράει...

Πασχαλινή συναυλία Μικτής Χορωδίας του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου, Χρήστος Καλός, προσκαλούν τους δημότες στην καθιερωμένη Πασχαλινή συναυλία...