ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Βασίλης Ξυπολυτάς: Μια νέα εποχή για την Κηφισιά, τη Νέα Ερυθραία και την Εκάλη

Με ανακοίνωσή του για τη νίκη στις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ο Βασίλης Ξυπολυτάς θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους τον στήριξαν στον εκλογικό θρίαμβο, τονίζοντας πως στόχος του είναι ο Δήμος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης να γυρίσει σελίδα και να πρωταγωνιστήσει επ’ ωφελεία όλων των δημοτών.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του επικεφαλής του Συνδυασμού «ΝΑΙ για το Δήμο μας»:

“Ένα νέο κεφάλαιο ξεκίνησε από το βράδυ της Κυριακής για τον δήμο μας. Η εξασφάλιση πάνω από το 64% των συνολικών ψήφων στις δημοτικές εκλογές δεν αντικατοπτρίζει μόνο την εμπιστοσύνη και την πίστη των κατοίκων της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης για το κοινό μας όραμα, αλλά μας γεμίζει και με ένα βαθύ αίσθημα ευθύνης.

Αυτή η συντριπτική υποστήριξη δεν είναι απλώς μια εκλογική νίκη. Είναι μια ισχυρή απόδειξη των συλλογικών μας φιλοδοξιών και της ενότητας που απαιτείται για να οδηγήσουμε την Κηφισιά, τη Νέα Ερυθραία και την Εκάλη σε καλύτερες μέρες. Σε αυτήν την προσπάθεια, ο δήμος μας θα σταθεί ενωμένος, καθοδηγούμενος από μια και μοναδική αποστολή, η οποία έχει ως στόχο την πρόοδο και ευημερία όλων, όχι μόνο αυτών που μας ψήφισαν.

Με χαροποιεί ιδιαίτερα που η προσπάθειά μας, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, να μιλήσουμε με προτάσεις και όχι στεγνό καταγγελτικό λόγο, επιβραβεύθηκε. Για το λόγο αυτό, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, εφαρμόζοντας τα προγραμματικά μας σχέδια και τις πολιτικές εκείνες που θα μεταμορφώσουν το δήμο μας προς το καλύτερο.

Η μεγάλη εμπιστοσύνη των δημοτών στον συνδυασμό μας είναι τιμή αλλά και πρόκληση. Γι’ αυτό και η δέσμευσή μας να δώσουμε στο δήμο μας μια ανανεωμένη αίσθηση ελπίδας, κατεύθυνσης και προοπτικής παραμένει ακλόνητη. Η ενότητα και η συνεργασία που επιδείξαμε σε αυτό το ταξίδι υπογραμμίζουν τις αρχές μας: συμπερίληψη, συνεργασία και αλήθεια. Με αυτές τις αρχές ακριβώς θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους κατοίκους της Κηφισιάς που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιό μας σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα, όσους εκλέχθηκαν αλλά και όσους δεν τα κατάφεραν. Είμαι περήφανος για την ομάδα που δημιουργήσαμε και είμαι σίγουρος πως όλοι μαζί θα βοηθήσουμε ώστε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα και να επιβεβαιώσουμε την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι δημότες.

Τέλος, θα ήθελα να τονίσω πως η πίστη που οι πολίτες έδειξαν στο όραμά μας τροφοδοτεί και την αποστολή μας. Από εδώ και στο εξής, με αφοσίωση, σύνεση και ανυποχώρητο πάθος,
δεσμευόμαστε να εργαστούμε για τον κοινό μας στόχο να μετατρέψουμε την Κηφισιά, τη Νέα
Ερυθραία και την Εκάλη σε μια περιοχή-πρότυπο για όλη την Ελλάδα”.

Πρόσφατα

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Τεράστια ανατροπή, ζωντανή στη μάχη της παραμονής

Η ομάδα της Κηφισιάς παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της...

Πασχαλινή συναυλία Μικτής Χορωδίας του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Γ’ Βρεφονηπιακός Σταθμός Νέας Ερυθραίας κέρδισε το διαγωνισμό του Make-A-Wish

Το πρώτο και το δεύτερο βραβείο κέρδισε στο δημιουργικό...

Ανήλικοι 14 και 15 ετών έκλεψαν χρυσό δαχτυλίδι στο ογκολογικό νοσοκομείο των Αγίων Αναργύρων

Ένα χρυσό δακτυλίδι από την τσάντα της υπαλλήλου ασφαλείας...

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Τεράστια ανατροπή, ζωντανή στη μάχη της παραμονής

Η ομάδα της Κηφισιάς παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής στη Stoiximan Super League. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων επικράτησε του Ατρομήτου στο Περιστέρι,...

Συνεχίζεται η τοποθέτηση ειδικών αισθητήρων σε διαβάσεις και ράμπες ΑΜΕΑ

Σε μέτρα υπέρ των πεζών και των συμπολιτών μας οι οποίοι χρησιμοποιούν αμαξίδια και εναντίον όσων εμποδίζουν την ελεύθερη πρόσβαση και διέλευσή τους, προχωράει...

Πασχαλινή συναυλία Μικτής Χορωδίας του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου, Χρήστος Καλός, προσκαλούν τους δημότες στην καθιερωμένη Πασχαλινή συναυλία...