ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Βασίλης Ξυπολυτάς: Η ανάγκη του Δημάρχου για «οράματα» καθυστέρησε 9 χρόνια

Λάβρος κατά του νυν δημάρχου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης κ. Θωμάκου, εμφανίστηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΑΙ για το Δήμο μας» στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, Βασίλης Ξυπολυτάς.

Σε ανακοίνωση του συνδυασμού «ΝΑΙ για το Δήμο μας», καυτηριάζεται η επικοινωνιακή πολιτική του κ. Θωμάκου, ο οποίος εμφανίζεται σε πρόσφατα βίντεο, εξαγγέλλοντας έργα που αφορούν το Δήμο και διεκδικώντας κρατικά έργα υποδομής.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της του συνδυασμού «ΝΑΙ για το Δήμο μας»:

Παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την γενικότερη “έμπνευση” που αντλεί ο κύριος Θωμάκος από το δημοτικό συνδυασμό «ΝΑΙ – για την Κηφισιά, τη Νέα Ερυθραία, την Εκάλη».

Με πρόσφατο βίντεο ο απερχόμενος δήμαρχος φαίνεται να αντιπολιτεύεται τον εαυτό του εξαγγέλλοντας τη διεκδίκηση μιας σειράς κρατικών έργων.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα στα τελευταία 9 χρόνια της διοίκησης του κ. Θωμάκου, υπογειοποιήθηκαν τμήματα της γραμμής «1» του Ηλεκτρικού σε άλλους Δήμους της Αττικής.
Ο Δήμος και ο απερχόμενος δήμαρχος απόντες.

Τα τελευταία χρόνια, η γραμμή «4» του μέτρο επεκτείνεται με έργα που υλοποιούνται σε Μαρούσι και Μεταμόρφωση. Ο Δήμος και ο απερχόμενος δήμαρχος απόντες. Για άλλη μια φορά.

Ο απερχόμενος δήμαρχος εξαγγέλλει την υπογειοποίηση της Κηφισίας, «κατόπιν μελετών σκοπιμότητας». Ποια μελέτη ξεκίνησε τα τελευταία 9 χρόνια προς αυτή την κατεύθυνση;
Αλήθεια; Χρειάστηκαν 9 χρόνια για να αντιληφθούν ότι οι παράδρομοι της Εθνικής Οδού είναι «ανασφαλείς και αδιέξοδοι» και πρέπει «να έχουν πιο ευέλικτες εισόδους στον Εθνικό Δρόμο»;

Σε ότι αφορά το ζήτημα της κατάργησης των διοδίων, αυτό αποτελεί μια διαχρονική θέση όλων των δημοτικών Αρχών, όλων των δημοτικών συμβούλων και όλων των δημοτικών συνδυασμών.

Το σοβαρό θέμα των διοδίων είναι κάτι που μας ενώνει. Ας απέχουμε από μεμονωμένες εξαγγελίες που διακινδυνεύουν την ενότητα όλων μας. Δημότες και Δήμος στέκονται ακλόνητοι κατά των διοδίων.

Τα τελευταία 9 χρόνια ο δήμαρχος δε γνώριζε το πάγιο αίτημα του Ογκολογικού Νοσοκομείου των «Αγίων Αναργύρων» για την διάνοιξη του δρόμου προς την Εθνική Οδό; Δεν το είχε εξαγγείλει; Αλήθεια, τί έκανε αυτά τα 9 χρόνια «ώστε να μην πέφτουν οι επισκέπτες του σε στενούς και φιδοειδείς δρόμους»;

Ο δήμαρχος είπε –επιτέλους– το «ΝΑΙ» σε όλα αυτά τα μεγάλα έργα που είχε αναφερθεί εκτενώς ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «ΝΑΙ – για την Κηφισιά, τη Νέα Ερυθραία, την Εκάλη», Βασίλης Ξυπολυτάς, στην ομιλία του στις 7 Ιουνίου.

Ο απερχόμενος δήμαρχος, εξήγγειλε ότι «θα διεκδικήσει κρατικά έργα υποδομής», την ίδια ώρα που ο ίδιος ήταν αδικαιολογήτως απών, όταν αυτά σχεδιαζονταν για τους γειτονικούς δήμους. Όπως ήταν απών και από τα δημοτικά έργα.

Περιμένουμε απαντήσεις για την παταγώδη αποτυχία του στο ζήτημα της Αλάσκας, του Αρχαιολογικού Μουσείου, του Ζηρινείου, του κολυμβητηρίου του τριγώνου Φραγκοπούλου, την απαράδεκτη οδοποιία, την ανύπαρκτη καθαριότητα, όπως και πολλά άλλα που το επόμενο διάστημα θα τεθούν στην δημόσια συζήτηση.

Ο κύριος Θωμάκος είχε 9 χρόνια περιθώριο αφενός να ακούσει τις ανάγκες των δημοτών του και αφετέρου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες. Δεν το έκανε.

Η ανάγκη του Δημάρχου για «οράματα» άργησε 9 χρόνια.

Πρόσφατα

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Τεράστια ανατροπή, ζωντανή στη μάχη της παραμονής

Η ομάδα της Κηφισιάς παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της...

Πασχαλινή συναυλία Μικτής Χορωδίας του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Γ’ Βρεφονηπιακός Σταθμός Νέας Ερυθραίας κέρδισε το διαγωνισμό του Make-A-Wish

Το πρώτο και το δεύτερο βραβείο κέρδισε στο δημιουργικό...

Ανήλικοι 14 και 15 ετών έκλεψαν χρυσό δαχτυλίδι στο ογκολογικό νοσοκομείο των Αγίων Αναργύρων

Ένα χρυσό δακτυλίδι από την τσάντα της υπαλλήλου ασφαλείας...

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Τεράστια ανατροπή, ζωντανή στη μάχη της παραμονής

Η ομάδα της Κηφισιάς παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής στη Stoiximan Super League. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων επικράτησε του Ατρομήτου στο Περιστέρι,...

Συνεχίζεται η τοποθέτηση ειδικών αισθητήρων σε διαβάσεις και ράμπες ΑΜΕΑ

Σε μέτρα υπέρ των πεζών και των συμπολιτών μας οι οποίοι χρησιμοποιούν αμαξίδια και εναντίον όσων εμποδίζουν την ελεύθερη πρόσβαση και διέλευσή τους, προχωράει...

Πασχαλινή συναυλία Μικτής Χορωδίας του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου, Χρήστος Καλός, προσκαλούν τους δημότες στην καθιερωμένη Πασχαλινή συναυλία...