ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Τα νέα της πόλης μας: Η ΝΙΚΗ ανάβει φωτιές στη διοίκηση

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ μας για συμμετοχή του αντιδημάρχου Βαγγέλη Αυλήτη σε πολιτική εκδήλωση του κόμματος «ΝΙΚΗ» και συγκεκριμένα του υποψηφίου βουλευτή Τάσου Οικονομόπουλου, έχουμε γίνει δέκτες πληροφοριών, ορισμένες από τις οποίες έχουν μεγάλο πολιτικό ενδιαφέρον.

– Δεν γνωρίζαμε για παράδειγμα ότι ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος «ΝΙΚΗ» στου οποίου τη συγκέντρωση παρευρέθηκε ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Αυλήτης είναι αυτός που είχε στο παρελθόν προταθεί από τον δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο για την ανώτατη θέση του συμπαραστάτη του δημότη.

-Τις τελευταίες ημέρες και μετά τα σχετικά δημοσιεύματα, ο Βαγγέλης Αυλήτης επιδόθηκε σε διαδικτυακή προσπάθεια με σκοπό να διασκεδάσει την έντονη φημολογία για στήριξή του στη «ΝΙΚΗ». Ως απάντηση φρόντισε να ανεβάσει φωτογραφία του σχεδόν με όλους τους βουλευτές του βορείου τομέα. Ξεκίνησε με τον Κωστή Χατζηδάκη και συνέχισε με τη Νίκη Κεραμέως, τη Ζωή Ράπτη και το Γιώργο Κουμουτσάκο.

– Τη στιγμή που ο έμπειρος αντιδήμαρχος κάλυψε μερικώς την κατάσταση, σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στην κοινωνία της Κηφισιάς, η γνωστοποίηση των αναρτήσεων και δεύτερου στελέχους του Γ. Θωμάκου για το κόμμα «ΝΙΚΗ». Η δημοτική σύμβουλος και στενή συνεργάτιδα του κα. Κατερινα Κάραλη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου όχι μόνο δήλωνε ότι “της αρέσουν” οι αναρτήσεις της «ΝΙΚΗΣ», αλλά έφτασε στο σημείο να κοινοποιήσει ανάρτηση του κόμματος κ Νατσιού.

– Η θέση του Κ24 είναι ότι αποτελεί δικαίωμα των αντιδημάρχων και των στελεχών της διοίκησης να συμμετέχουν σε όποια πολιτική εκδήλωση επιθυμούν. Επίσης σε μια δημοκρατία ο καθένας μας μπορεί να κοινοποιεί ότι επιθυμεί στο διαδίκτυο. Τα πολιτικά στελέχη όμως και οι δημοτικοί άρχοντες κρίνονται από τα έργα τους και το δημόσιο λόγο τους. Θα πρέπει επομένως να γνωρίζουν ότι στις μέρες μας οι δημόσιες διαδικτυακές αναρτήσεις  αποτελούν μέρος του πολιτικού τους λόγου και κρίνονται από τους πολίτες.

– Μέσα στους επόμενους μήνες θα φανεί πως θα κρίνει πολιτικά η κοινωνία της Κηφισιάς στελέχη που σήμερα στηρίζουν ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, στο παρελθόν στήριζαν ανοιχτά τους «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» του Πάνου Καμμένου και πρόσφατα κλείνουν το μάτι στη «ΝΙΚΗ».

– Μας ενημέρωσαν ότι σε καφετέρια της πόλης γνωστός Κηφισιώτης σχολίασε σκωπτικά ότι: «Η ΝΙΚΗ άναψε φωτιές στη διοίκηση και αν συνεχιστούν σχετικά πολιτικά ατοπήματα και λάθη επικοινωνίας η «νίκη στις εκλογές» όλο και θα απομακρύνεται».

Πρόσφατα

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Τεράστια ανατροπή, ζωντανή στη μάχη της παραμονής

Η ομάδα της Κηφισιάς παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της...

Πασχαλινή συναυλία Μικτής Χορωδίας του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Γ’ Βρεφονηπιακός Σταθμός Νέας Ερυθραίας κέρδισε το διαγωνισμό του Make-A-Wish

Το πρώτο και το δεύτερο βραβείο κέρδισε στο δημιουργικό...

Ανήλικοι 14 και 15 ετών έκλεψαν χρυσό δαχτυλίδι στο ογκολογικό νοσοκομείο των Αγίων Αναργύρων

Ένα χρυσό δακτυλίδι από την τσάντα της υπαλλήλου ασφαλείας...

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Τεράστια ανατροπή, ζωντανή στη μάχη της παραμονής

Η ομάδα της Κηφισιάς παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής στη Stoiximan Super League. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων επικράτησε του Ατρομήτου στο Περιστέρι,...

Συνεχίζεται η τοποθέτηση ειδικών αισθητήρων σε διαβάσεις και ράμπες ΑΜΕΑ

Σε μέτρα υπέρ των πεζών και των συμπολιτών μας οι οποίοι χρησιμοποιούν αμαξίδια και εναντίον όσων εμποδίζουν την ελεύθερη πρόσβαση και διέλευσή τους, προχωράει...

Πασχαλινή συναυλία Μικτής Χορωδίας του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου, Χρήστος Καλός, προσκαλούν τους δημότες στην καθιερωμένη Πασχαλινή συναυλία...