ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Tα Νέα της Κηφισιάς σε τίτλους – 11 Φεβρουαρίου 2022

  • Βαθαίνει το ρήγμα μεταξύ των παρατάξεων Θωμάκου – Ξυπολυτά. Θαμώνες σε γνωστά στέκια της Κηφισιάς, μας μετέφεραν ότι άκουσαν γνωστό πολιτικό παράγοντα της πόλης να εξαπολύει μύδρους εναντίον του Ξυπολυτά.
  • Παράλληλα, τα Social Media έχουν πάρει φωτιά! Μαζί με αυτά και τα ξεχασμένα «τρολς» έκαναν την επανεμφάνιση τους. Για τους «εκλογομάγειρες» της Κηφισιάς γνωστό το κέντρο τους. Θα επανέρθουμε επ’ αυτού.
  • Φοβούμαστε ότι πολιτικός πολιτισμός και κλίμα συναίνεσης, δεν θα υπάρξουν για μια ακόμα φορά στην πόλη μας. Μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου 2023, το κλίμα προβλέπεται να γίνεται σταδιακά όλο και πιο εχθρικό έως πολεμικό.
  • Μετά την αποχώρηση του πρώην αντιδημάρχου Αλέξη Μακρή, είδαμε την προσχώρηση της πρώην προέδρου της κοινότητας Εκάλης κ. Λίλας Δραγώνα στην παράταξη Ξυπόλυτά. Δεδομένου ότι αρκετά στελέχη της διοίκησης προβληματίζονται για το μέλλον τους, στέλεχος της διοίκησης που απομακρύνεται σταδιακά, μας μετέφερε ότι υπάρχει πλέον έντονη επιφυλακτικότητα στην παράταξη Θωμάκου, για το ποιοι και πότε θα ακολουθήσουν την πορεία της Λίλας Δραγώνα.
  • Σίγουρα ο Γιώργος Θωμάκος και πολύ περισσότερο ο Βαγγέλης Αυλήτης είναι έμπειροι σε «πολιτικές φορτούνες» και δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους, ούτε εντός της δημοτικής ομάδας και καλά κάνουν.

  • Εντωμεταξύ οι δύο μονομάχοι, τις τελευταίες ημέρες προβαίνουν σε ανακοινώσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με τους συνδυασμούς τους, με αποτέλεσμα αν και νωρίς μπαίνουμε και επίσημα σε προεκλογική περίοδο. Τις περισσότερες φορές βέβαια, μια μακρά προεκλογική περίοδος δεν είναι προς το συμφέρον της διοίκησης.
  • Το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Κηφισιάς αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα της Ένωσης Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας για την αλλαγή της ονομασίας του δήμου Κηφισιάς σε δήμο Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης, θεωρώντας δίκαιη και αιτιολογημένη την υλοποίηση του αιτήματός τους.
  • Συγχαίρουμε το Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που ψήφισαν θετικά σε ένα δίκαιο και λογικό αίτημα. Ήδη, το ∆ηµοτικό Συµβούλιο απέστειλε την απόφασή του στο Γραφείο Πρωθυπουργού, στον Πρόεδρο της Βουλής και στο Υπουργείο Εσωτερικών. Υπέρ του αιτήµατος της Ένωσης Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας. Θετικά ψήφισαν και οι Πρόεδροι των Συµβουλίων των Κοινότητων Νέας Ερυθραίας κ. Λούµπιας και Εκάλης κ. Σφηκάκης.
  • Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είδαμε διαφημιστικό βίντεο κρεοπωλείου με κεντρικό πρωταγωνιστή τον κ. Θωμάκο. Ο Δήμαρχος εμφανίζεται να ψωνίζει στη νέο-δημιουργηθήσα κρεαταγορά, τριών καταστημάτων, στη Χαριλάου Τρικούπη στο Κεφαλάρι και οι ιδιοκτήτες του έσπευσαν να τον ευχαριστήσουν.
  • Πέρα από την μεγάλη επισκεψιμότητα που έχει η ειδησεογραφική μας ιστοσελίδα Κηφισιά24, μαθαίνουμε ότι τα νέα και τα άρθρα μας γίνονται αντικείμενο συζητήσεων από τα πολιτικά στέκια της Κηφισιάς ως και τους διάδρομους του δημοτικού συμβουλίου. Σας ευχαριστούμε.

 

Πρόσφατα

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Τεράστια ανατροπή, ζωντανή στη μάχη της παραμονής

Η ομάδα της Κηφισιάς παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της...

Πασχαλινή συναυλία Μικτής Χορωδίας του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Γ’ Βρεφονηπιακός Σταθμός Νέας Ερυθραίας κέρδισε το διαγωνισμό του Make-A-Wish

Το πρώτο και το δεύτερο βραβείο κέρδισε στο δημιουργικό...

Ανήλικοι 14 και 15 ετών έκλεψαν χρυσό δαχτυλίδι στο ογκολογικό νοσοκομείο των Αγίων Αναργύρων

Ένα χρυσό δακτυλίδι από την τσάντα της υπαλλήλου ασφαλείας...

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Τεράστια ανατροπή, ζωντανή στη μάχη της παραμονής

Η ομάδα της Κηφισιάς παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής στη Stoiximan Super League. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων επικράτησε του Ατρομήτου στο Περιστέρι,...

Συνεχίζεται η τοποθέτηση ειδικών αισθητήρων σε διαβάσεις και ράμπες ΑΜΕΑ

Σε μέτρα υπέρ των πεζών και των συμπολιτών μας οι οποίοι χρησιμοποιούν αμαξίδια και εναντίον όσων εμποδίζουν την ελεύθερη πρόσβαση και διέλευσή τους, προχωράει...

Πασχαλινή συναυλία Μικτής Χορωδίας του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου, Χρήστος Καλός, προσκαλούν τους δημότες στην καθιερωμένη Πασχαλινή συναυλία...