ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Οι δημότες τίμησαν την παρουσίαση του ιστορικού ντοκιμαντέρ...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ιστορικού ντοκιμαντέρ «Η...

Συνεχίζονται οι ενέργειες ώστε το οδικό δίκτυο του Δήμου Κηφισιάς να παραμείνει ανοικτό

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα τα συνεργεία του Δήμου Κηφισιάς επιχειρούν προκειμένου να κρατήσουν ανοιχτούς και ασφαλείς τους δρόμους του Δήμου.

«Η Πολιτική Προστασία και τα Συνεργεία του Δήμου Κηφισιάς δεν σταματούν λεπτό  προκειμένου να έχουμε ένα Ασφαλές Οδικό Δίκτυο σε Κηφισιά – Νέα Ερυθραία – Εκάλη, με Δημοτικά, αλλά και Ιδιωτικά Εκχιονιστικά. Τα μηχανήματα κάνουν συνεχώς εκχιονισμούς και ρίψεις άλατος, πάνω από 500 τόνοι έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα. Ευχαριστώ τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο, τα Στελέχη της Πολιτικής Προστασίας μας, στους ηρωικούς Χειριστές μας, στους Οδηγούς κι Εργάτες μας για τον Μόχθο τους, προς την Τοπική Κοινωνία» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος.

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»

Ιδιαίτερη φροντίδα δίνεται και στον καθαρισμό των πεζοδρομίων. Υπάλληλοι του Δήμου με μικρές αλατιέρες ρίχνουν αλάτι πριν την χιονόπτωση ενώ μετά τα εκχιονίζουν με ειδικά μηχανήματα.

Ο Δήμος Κηφισιάς παραμένει σε 24ωρη επιφυλακή ενώ οι Κοινωνικές του Υπηρεσίες καθ’ όλο το χρονικό διάστημα της κακοκαιρίας είναι δίπλα στις ομάδες πολιτών του Δήμου που χρειάζονται βοήθεια. Σε πάνω από 30 περιπτώσεις η Πολιτική Προστασία του Δήμου χρειάστηκε να συνδράμει προκειμένου συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες να μπορέσουν να μεταφερθούν σε Νοσοκομεία ή σε προγραμματισμένα ιατρικά ραντεβού. Επιπλέον η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου παρείχε φαρμακευτική και νοσηλευτική βοήθεια σε ηλικιωμένα άτομα και μοναχικούς ανθρώπους.

Συνεργασία σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου. Οι μαγείρισσες των παιδικών σταθμών ετοίμασαν γεύματα για τους εθελοντές και τους εργαζόμενους τα οποία μοίρασε η Υπηρεσία Πρασίνου ενώ η διανομή του Κοινωνικού συσσιτίου έγινε με την αρωγή της Δημοτικής Αστυνομίας.

Και σε αυτή την κακοκαιρία οπλιζόμαστε με υπομονή και αλληλεγγύη και προσπαθούμε να υπηρετούμε με συνέπεια και φροντίδα τους πολίτες.

 

Πρόσφατα

Συνάντηση του Δημάρχου Βασίλη Ξυπολυτά με κλιμάκιο του Πυροσβεστικού Σώματος

Επίσκεψη για την οργάνωση της αντιπυρικής περιόδου στον Δήμαρχο...

Ανακοίνωση Γραφείου Κοιμητηρίου Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης προβαίνει στη διάθεση...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Δημοτικό Συμβούλιο: Μερική αναστολή έκδοσης οικοδομικών αδειών του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού

Τη μερική αναστολή έκδοσης οικοδομικών αδειών που κάνουν χρήση των ευνοϊκών όρων του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού (ΝΟΚ) και οδηγούν στην υπερδόμηση και την αλλοίωση...

Συνεχίζονται οι οδικές παρεμβάσεις του Δήμου Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης με την Ηellas Direct

Ξεκίνησε η δημιουργία των νέων αναβαθμισμένων διαβάσεων για μαθητές και πεζούς στα σχολεία του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης. Τα πρώτα σχολεία τα οποία...

Συνάντηση του Δημάρχου Βασίλη Ξυπολυτά με κλιμάκιο του Πυροσβεστικού Σώματος

Επίσκεψη για την οργάνωση της αντιπυρικής περιόδου στον Δήμαρχο Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Βασίλη Ξυπολυτά πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Αττικής του Πυροσβεστικού Σώματος, Αρχιπύραρχος,...