ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Συνεχίζονται οι Εαρινές Μελωδίες στην Κηφισιά στις 11 και 18 Μαΐου

Ο Σύλλογος «Οι φίλοι της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς» σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, διοργανώνουν μουσικές συναντήσεις στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων «Εαρινές Μελωδίες στην Κηφισιά IX» και προσκαλούν τους φίλους της Μουσικής να τις παρακολουθήσουν.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα:

Σάββατο 11 Μαΐου, ώρα 19.00

Αίθουσα Πολιτιστικού «Δήμαρχος Βασίλειος Γκατσόπουλος» Δημαρχείο Κηφισιάς, Διονύσου και Μυρσίνης, Κηφισιά: «Παράδοση και Όραμα» – Φιλανθρωπικό ρεσιτάλ πιάνου με τον Χρήστο Μαράντο προς στήριξη του Σωματείου ΠΝΟΗ.

Πρόκειται για μία δωρεάν προσφορά του διεθνώς καταξιωμένου καλλιτέχνη Χρήστου Μαράντου για την οικονομική υποστήριξη του Σωματείου «Φίλοι Εντατικής θεραπείας Παιδιού – ΠΝΟΗ» που επιτελεί σημαντικό αλληλέγγυο έργο και συμβάλλει στον εξοπλισμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας νεογνών και παιδιών στα κρατικά νοσοκομεία της χώρας.

Η είσοδος είναι για όλους 10 ευρώ και τα έσοδα θα αποδοθούν στο Σωματείο ΠΝΟΗ.

Σάββατο 18 Μαΐου, ώρα 19:00

Αίθουσα Εκδηλώσεων Βίλας Μπότση, Σαπφούς 5, Πολιτεία – Κηφισιά: Βραδιά μουσικής δωματίου με βιολί και πιάνο, με τους καταξιωμένους καλλιτέχνες Παντελή Σταματέλο (βιολί) και Γιάννη Μιχαηλίδη, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν έργα των Wolfgang Amadeus Mozart, Giuseppe Tartini, Claude Debussy και Ludwig van Beethoven.

Εαρινές Μελωδίες στην Κηφισιά

Πρόσφατα

Με επιτυχία στέφθηκαν οι αγώνες δρόμου PepsiCo Gives Back – Kifissia 2024 – Run Smile Repeat

Με μεγάλη επιτυχία και ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο...

Ο Βασίλης Ξυπολυτάς νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Βασίλης Ξυπολυτάς, εξελέγη νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.). Ο Σ.Π.Α.Π....

Με επιτυχία στέφθηκαν οι αγώνες δρόμου PepsiCo Gives Back – Kifissia 2024 – Run Smile Repeat

Με μεγάλη επιτυχία και ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο νέος αθλητικός θεσμός PepsiCo Gives back – Kifissia 2024-Run Smile Repeat που πραγματοποιήθηκε για καλό...