ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Συνάντηση του Δημάρχου Βασίλη Ξυπολυτά με κλιμάκιο του Πυροσβεστικού Σώματος

Επίσκεψη για την οργάνωση της αντιπυρικής περιόδου στον Δήμαρχο Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Βασίλη Ξυπολυτά πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Αττικής του Πυροσβεστικού Σώματος, Αρχιπύραρχος, Χρήστος Σημιακάκης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο αξιωματικών, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.

Στη συνάντηση μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν οι τρόποι για να υπάρξει καλύτερος συντονισμός όλων των εμπλεκομένων φορέων ώστε να μειωθούν οι κίνδυνοι τη δύσκολη περίοδο του καλοκαιριού καθώς και η σωστή προετοιμασία του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας και των υπολοίπων υπηρεσιών του Δήμου.

Συνάντηση του Δημάρχου Βασίλη Ξυπολυτά με κλιμάκιο του Πυροσβεστικού Σώματος

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Βασίλης Ξυπολυτάς τόνισε ότι έχει ιδιαίτερη σημασία να είμαστε όσο καλύτερα γίνεται προετοιμασμένοι, προκειμένου να αντιμετωπιστεί  έγκαιρα και αποτελεσματικά κάθε έκτακτο συμβάν πυρκαγιάς που μπορεί να προκύψει.

«Προτεραιότητα μας είναι η πρόληψη και οι τρόποι θωράκισης των δασικών εκτάσεων που βρίσκονται στο Δήμο μας, αλλά και της προστασίας του περιβάλλοντος. Με την συνεχή επαγρύπνηση και ετοιμότητα του προσωπικού, των στελεχών της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου αλλά και με τη συνεργασία των κατοίκων, θα μπορέσουμε να διαφυλάξουμε τους πνεύμονες πρασίνου της πόλης μας» πρόσθεσε ο Βασίλης Ξυπολυτάς.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης ευχαρίστησε τον Αρχιπύραρχο, Χρήστο Σημιακάκη για την άριστη συνεργασία μεταξύ του Δήμου Κηφισιάς και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς επίσης και για τη μαχητικότητα και την αφοσίωση με την οποία εκτελούν το έργο τους οι Πυροσβέστες, υπηρετώντας τον συνάνθρωπο αλλά και τον τόπο μας.

Πρόσφατα

Με επιτυχία στέφθηκαν οι αγώνες δρόμου PepsiCo Gives Back – Kifissia 2024 – Run Smile Repeat

Με μεγάλη επιτυχία και ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο...

Ο Βασίλης Ξυπολυτάς νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Βασίλης Ξυπολυτάς, εξελέγη νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.). Ο Σ.Π.Α.Π....

Με επιτυχία στέφθηκαν οι αγώνες δρόμου PepsiCo Gives Back – Kifissia 2024 – Run Smile Repeat

Με μεγάλη επιτυχία και ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο νέος αθλητικός θεσμός PepsiCo Gives back – Kifissia 2024-Run Smile Repeat που πραγματοποιήθηκε για καλό...