ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Ρουά – Ματ του Βασίλη Ξυπολυτά με την υποψηφιότητα της Ελένης Βάρσου

Άλλη μία υποψηφιότητα στην πολυσχιδή και γεμάτη καταξιωμένα άτομα ομάδα, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό τους χώρο, προστέθηκε στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου Βασίλη Ξυπολυτά, διεκδικώντας την ψήφο των πολιτών για το Δήμο Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης.

Η Ελένη Βάρσου συντάχθηκε στην κοινή προσπάθεια η οποία έχει ως σκοπό να φτάσει ο Δήμος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης εκεί που του αξίζει.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Ξυπολυτάς, προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:

“Καλωσορίζω στην ομάδα μας την Ελένη Βάρσου.

Η Ελένη γεννήθηκε και ζει στην Κηφισιά. Μεγάλωσε σε πολύτεκνη οικογένεια 5 κοριτσιών και είναι κόρη της Κωνσταντίνας και του Βασίλη Βάρσου, πρώην Δημάρχου Κηφισιάς.

Είναι πτυχιούχος Μηχανικός Πληροφορικής και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστήμιου. Έχει αποκτήσει και μεταπτυχιακό τίτλο στην Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και MSc in Health Economics, Policy and Management από το London School of Economics (LSE).

Η Ελένη ξεκίνησε την εργασιακή της εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα, στα χρηματοοικονομικά και στη ναυτιλία, με αντικείμενο το International Safety Management. Επιπλέον διατέλεσε Εθνικός Εμπειρογνώμονας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Βρυξέλλες) στη Γενική Διεύθυνση ‘Ερευνας και Καινοτομίας, για το πρόγραμμα Horizon 2020.

Σήμερα εργάζεται στο Υπουργείο Υγείας στον τομέα των υπηρεσιών υγείας, με πολυετή εμπειρία στη φαρμακευτική πολιτική, τις κλινικές μελέτες, τα οικονομικά της υγείας και το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Έχει ιδιαίτερη αγάπη στα ζώα και έχει ενεργή συμμετοχή σε εθελοντικές δράσεις για την φροντίδα και την προστασία τους. Επιπλέον έχει λάβει μέλος ως εθελόντρια σε δράσεις δενδροφύτευσης στην Πεντέλη και στον Κηφισό”.

Η δήλωση της Ελένης Βάρσου:

“Έχω τη χαρά να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Βασίλη Ξυπολυτά και μαζί να εργαστούμε για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της καλύτερης ποιότητας ζωής των δημοτών, την ανάδειξη της σημαντικής ιστορίας και της ομορφιάς των γειτονιών της Κηφισιάς, της Ερυθραίας και της Εκάλης.

Ο Βασίλης Ξυπολυτάς είναι εργατικός, ιδιαίτερα έμπειρος στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και έχει την ικανότητα και τη γνώση να προσφέρει στο Δήμο Κηφισιάς και να δώσει λύσεις σε καθημερινά προβλήματα πάντα δίπλα στο Δημότη.

Ήρθε η στιγμή να πούμε ΝΑΙ στην Κηφισιά, στην Ερυθραία και την Εκάλη, για ένα αύριο που Όλοι Οραματιζόμαστε”.

Πρόσφατα

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Τεράστια ανατροπή, ζωντανή στη μάχη της παραμονής

Η ομάδα της Κηφισιάς παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της...

Πασχαλινή συναυλία Μικτής Χορωδίας του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Γ’ Βρεφονηπιακός Σταθμός Νέας Ερυθραίας κέρδισε το διαγωνισμό του Make-A-Wish

Το πρώτο και το δεύτερο βραβείο κέρδισε στο δημιουργικό...

Ανήλικοι 14 και 15 ετών έκλεψαν χρυσό δαχτυλίδι στο ογκολογικό νοσοκομείο των Αγίων Αναργύρων

Ένα χρυσό δακτυλίδι από την τσάντα της υπαλλήλου ασφαλείας...

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Τεράστια ανατροπή, ζωντανή στη μάχη της παραμονής

Η ομάδα της Κηφισιάς παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής στη Stoiximan Super League. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων επικράτησε του Ατρομήτου στο Περιστέρι,...

Συνεχίζεται η τοποθέτηση ειδικών αισθητήρων σε διαβάσεις και ράμπες ΑΜΕΑ

Σε μέτρα υπέρ των πεζών και των συμπολιτών μας οι οποίοι χρησιμοποιούν αμαξίδια και εναντίον όσων εμποδίζουν την ελεύθερη πρόσβαση και διέλευσή τους, προχωράει...

Πασχαλινή συναυλία Μικτής Χορωδίας του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου, Χρήστος Καλός, προσκαλούν τους δημότες στην καθιερωμένη Πασχαλινή συναυλία...