ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Οι δημότες τίμησαν την παρουσίαση του ιστορικού ντοκιμαντέρ...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ιστορικού ντοκιμαντέρ «Η...

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 στο Δημαρχείο Κηφισιάς στην αίθουσα «Βασίλειος Γκατσόπουλος», η εκδήλωση του ΚΕΠ Υγείας (Κέντρο Πρόληψης Υγείας) του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσία του Εντεταλμένου Συμβούλου ΚΕΠ Υγείας, Γ’ ΚΑΠΗ Κηφισιάς και Προέδρου της Επιτροπής του ΚΕΜΜΕ, κ. Χρήστου Λούμπια, ο οποίος ανέδειξε την αξία της πρόληψης υγείας, ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους παρόχους υγείας και τους ιατρούς που ανταποκρίθηκαν άμεσα σε αυτή την προσπάθεια.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης κ. Βασίλης Ξυπολυτάς τόνισε ότι η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό και καταβάλλεται κάθε προσπάθεια ώστε να ενισχυθεί η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στο Δήμο Κηφισιάς.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης

Ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στη μεγάλη προσοχή που δίνει η κυβέρνηση στην πρόληψη ως τον ακρογωνιαίο λίθο της δημόσιας υγείας. Επιπλέον, δεσμεύτηκε για την προώθηση και την ενίσχυση των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας, προσφέροντας ολοκληρωμένη περίθαλψη και στήριξη σε κάθε πολίτη.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Αττικής και Καθηγητής ψυχιατρικής, κ. Θάνος  Ασκητής, αναφέρθηκε στην προώθηση της πρόληψης στην ψυχική υγεία.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης

Ο Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου, Πρόεδρος ΕΔΔΥΠΠΥ και Πρόεδρος ΕΛΙΤΟΥΡ κ. Γιώργος Πατούλης, αναφέρθηκε στην ίδρυση του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων και των ΚΕΠ Υγείας που έχει ως αποκλειστικό σκοπό την πρόληψη των νοσημάτων και τον προσυμπτωματικό έλεγχο.

Ο Αντιπρόεδρος ΕΛΙΤΟΥΡ, Γυναικολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Ειδικός στην αντιμετώπιση υπογονιμότητας, κ. Κωνσταντίνος Πάντος έδωσε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόληψη της υπογονιμότητας.

Ο Καθηγητής Χειρουργικής, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Ιατρικού Αθηνών, κ. Αναστάσιος Καρανδρέας, έδωσε έμφαση στην πρόληψη και υπογράμμισε την ανάγκη να απευθύνονται οι πολίτες στους ειδικούς ιατρούς όταν αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε ιατρικό πρόβλημα.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Μαρία Κεφαλά διατύπωσε τη δέσμευσή της να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την υγιή ζωή και επιδιώκει την ανώτερη ποιότητα ζωής για κάθε πολίτη.

Η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Ζωή Παπαδάτου, αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία του τμήματος, των συνεργατών και της διοίκησης.

Τέλος, η Υπεύθυνη του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Κηφισιάς, Επισκέπτρια υγείας και Εκπαιδεύτρια ενηλίκων κ. Ασημίνα Σωτηροπούλου, παρουσίασε το ΚΕΠ Υγείας το οποίο είναι μια διαδημοτική δομή που στόχο έχει την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας.

Έγινε παρουσίαση των παρόχων διαγνωστικών κέντρων, της Βιοιατρικής, του διαγνωστικού κέντρου Affidea, του ομίλου Euromedica, του Ιατρικού Διαγνωστικού Κέντρου Βιότυπος Κηφισιάς, του διαγνωστικού ιατρείου ΑΙΜΟΔΙΑΓΝΩΣΗ MED, του διαγνωστικού ιατρείου Κουνέλλας Ιατρική, του Διαγνωστικού Κέντρου Doctor Plus, του Διαγνωστικού εργαστηρίου Medihall, του Διαγνωστικού Κέντρου Medisalus και του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου My Check Up.

Επίσης, έγινε παρουσίαση των παρόχων ιατρών, Ευσταθίου Δημήτριος, Κανακάκης Παναγιώτης, Κούτρας Γεώργιος, Κυριαζόπουλος Πέτρος, Λαλούντα Ευαγγελία, Μπάλτας Ιωάννης, Σωτηρόπουλος  Κωνσταντίνος, Τριαντάφυλλος Μανούσος, Φασιανός Μαρίνος.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης

Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθησαν ο κ. Θεόδωρος Τσουρούλας Διοικητής Ογκολογικού νοσοκομείου Αγίων Αναργύρων, η κ. Μαργαρίτα Βάρσου Περιφερειακή Σύμβουλος, ο κ. Γιάννης Κεχρής Πρώην Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Κηφισιάς, εκπρόσωποι του ΕΔΔΥΠΠΥ, εκπρόσωποι των αθλητικών, πολιτιστικών και Μικρασιατικών συλλόγων του Δήμου Κηφισιάς Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, καθώς και πλήθος πολιτών.

Πρόσφατα

Με επιτυχία στέφθηκαν οι αγώνες δρόμου PepsiCo Gives Back – Kifissia 2024 – Run Smile Repeat

Με μεγάλη επιτυχία και ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο...

Ο Βασίλης Ξυπολυτάς νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Βασίλης Ξυπολυτάς, εξελέγη νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.). Ο Σ.Π.Α.Π....

Με επιτυχία στέφθηκαν οι αγώνες δρόμου PepsiCo Gives Back – Kifissia 2024 – Run Smile Repeat

Με μεγάλη επιτυχία και ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο νέος αθλητικός θεσμός PepsiCo Gives back – Kifissia 2024-Run Smile Repeat που πραγματοποιήθηκε για καλό...