ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

PepsiCo Gives Back – Kifissia 2024 – Run Smile Repeat: Την Κυριακή 19 Μαΐου τρέχουμε όλοι μαζί για καλό σκοπό!

Λίγες ημέρες απομένουν για το «PepsiCo Gives Back- Kifissia 2024- Run Smile Repeat», τους πρώτους Αγώνες Δρόμου της PepsiCo Hellas, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Μαΐου, υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς, με την τεχνική επιμέλεια της RUNAWAY και σε συνεργασία με τον 8 φορές Πανελλήνιο Πρωταθλητή διάθλου Γρηγόρη Σκουλαρίκη, με σκοπό την στήριξη του έργου του Make-A-Wish Ελλάδος.

Δρομείς, αθλητές, αθλούμενοι και απλοί πολίτες κάθε ηλικίας, θα συγκεντρωθούν αυτήν την Κυριακή 19 Μαΐου στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στην Κηφισιά, για να τρέξουν σε μία καταπράσινη διαδρομή, με σκοπό να ενισχύσουν το σημαντικό έργο του Make-A-Wish Ελλάδος, που εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές σε αγώνες δρόμου, τριάθλου και διάθλου, στο οποίο έχει αναδειχθεί 8 φορές Πανελλήνιος Πρωταθλητής, θα είναι εκεί για να οδηγήσει την «κούρσα» του αγώνα και τους συμμετέχοντες μέσα από την πολύτιμη εμπειρία του.

Το νέο αθλητικό φιλανθρωπικό θεσμό της PepsiCo Hellas, θα τιμήσουν με την παρουσία και συμμετοχή τους ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Βασίλης κ. Βασίλης Ξυπολυτάς, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Κηφισιάς, κα Λίλα Δραγώνα και η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, κα Λουκία Κεφαλογιάννη, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της Πολιτείας και φορέων.

Τί θα χρειαστεί να έχεις μαζί σου; Τα απολύτως απαραίτητα, δηλαδή τα αθλητικά σου! Για όλα τα υπόλοιπα θα φροντίσουν η PepsiCo Hellas και η RUNWAY. Κατά την άφιξή σου, θα παραλάβεις από τη γραμματεία φάκελο με τον αριθμό σου, τσιπ χρονομέτρησης, τσαντάκι και t-shirt.

Η PepsiCo Hellas θα είναι φυσικά δίπλα σου σε κάθε βήμα της διαδρομής, αφού θα προσφέρονται φυσικό μεταλλικό νερό Eonio Loutraki και Gatorade, για ένα δροσιστικό διάλειμμα που θα σε γεμίσει ενέργεια και δύναμη.

Στο τέλος της διαδρομής, κάθε δρομέας θα παραλάβει αναμνηστικό μετάλλιο για τη συμμετοχή και συνεισφορά του στον σημαντικό αυτό σκοπό, ενώ τα αγαπημένα snacks και beverages της PepsiCo Hellas, Lay’s, Cheetos, Doritos, Pepsi, Lipton και Ήβη Go, θα περιμένουν τους συμμετέχοντες για μία απολαυστική επιβράβευση, μαζί με πολλές ακόμη εκπλήξεις, μετά την απονομή των κυπέλλων και των μεταλλίων των νικητών των αγώνων!

Το πρόγραμμα του  «PepsiCo Gives Back- Kifissia 2024- Run Smile Repeat» περιλαμβάνει τις εξής διαδρομές:

Αγώνα Δρόμου 5 χιλιομέτρων για δρομείς 12 ετών και άνω (με χρονομέτρηση), ώρα εκκίνησης 08:30.

Αγώνα Δρόμου 10 χιλιομέτρων δρομείς 18 ετών και άνω (με χρονομέτρηση), ώρα εκκίνησης 10:00.

Παιδικό Αγώνα Δρόμου 500 μέτρων μαθητών Δημοτικού (6-11 ετών) και ΑμεΑ (χωρίς χρονομέτρηση), ώρα εκκίνησης 11:15.

Παιδικό Αγώνα Δρόμου 1.000 μέτρων μαθητών Γυμνασίου (12-14 ετών) και ΑμεΑ (χωρίς χρονομέτρηση), ώρα εκκίνησης 11:00.

PepsiCo Gives Back – Kifissia 2024 – Run Smile Repeat: Την Κυριακή 19 Μαΐου τρέχουμε όλοι μαζί για καλό σκοπό!

Όλοι οι αγώνες έχουν αφετηρία και τερματισμό το ίδιο σημείο, επί της κυκλικής οδού περιμετρικά της Πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου στην Κηφισιά. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με τους επίσημους κανόνες του ΣΕΓΑΣ για αγώνες δρόμου εκτός σταδίου, επί δημοσίας οδού. Η διαδρομή είναι μετρημένη και πιστοποιημένη από επίσημο μετρητή της World Athletics.

Πρόσφατα

Νέο έμβλημα για την Κηφισιά

Η ΠΑΕ Κηφισιά γνωστοποίησε ότι αλλάζει το σήμα της...

Πρόσκληση για τα εγκαίνια του νέου σταθμού ΕΚΑΒ του Δήμου Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Βασίλης Ξυπολυτάς έχει...

Νέα παράταση των αιτήσεων εγγραφών για τους Παιδικούς-Βρεφικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών...

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η «ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ 2024»

Την Κυριακή 16 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η «ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ 2024» στο...

Έργα οδοποιίας με νέα ασφαλτόστρωση της Λεωφόρου Κηφισίας και Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου

Έπειτα από 30 τουλάχιστον χρόνια πραγματοποιούνται εργασίες απόξεσης του...

Νέο έμβλημα για την Κηφισιά

Η ΠΑΕ Κηφισιά γνωστοποίησε ότι αλλάζει το σήμα της ενόψει της νέας χρονιάς. Στην καρδιά του δεσπόζει το πλατανόφυλλο που συνδέεται βαθιά με την...

Πρόσκληση για τα εγκαίνια του νέου σταθμού ΕΚΑΒ του Δήμου Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Βασίλης Ξυπολυτάς έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στα εγκαίνια λειτουργίας της κινητής ιατρικής μονάδας ΕΚΑΒ του Δήμου Κηφισιάς, που θα...

Νέα παράταση των αιτήσεων εγγραφών για τους Παιδικούς-Βρεφικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών εγγραφών/επανεγγραφών για τους Παιδικούς-Βρεφικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για το έτος 2024-2025 παρατείνεται έως 5 Ιουλίου 2024. Η διαδικασία...