ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς

Σε ιδιαιτέρως θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Βασίλη Ξυπολυτά και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο Κηφισιάς, στην αίθουσα «Bασίλειος Γκατσόπουλος».

Τελετή Ορκωμοσίας Δημάρχου

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ.κ. Κύριλλος, ενώ στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου, την οποία κατέκλισαν περισσότερα από 400 άτομα, παρευρέθηκαν σημαντικά πολιτικά πρόσωπα, όπως ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης, ο πρώην επίτροπος και Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ.  Δημήτρης Καιρίδης, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννης Α.
Κεφαλογιάννης, η Βουλευτής Βορείου Τομέα κα Ζωή Ράπτη και η Βουλευτής Ευβοίας κα Κωνσταντίνα Καραμπατσόλη.

Τελετή Ορκωμοσίας Δημάρχου

Επιπλέον ο Γραμματέας Οργανωτικού κ. Στέλιος Κονταδάκης και η Διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού κα Σάκη Κυπραίου. Επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών κα Λουκία Κεφαλογιάννη καθώς και οι πρώην Δήμαρχοι Κηφισιάς κ. Βασίλης Βάρσος και κ. Νίκος Χιωτάκης, Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Τομέα Αθηνών.

Επιπλέον παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Στράτος Σαραούδας και η Δήμαρχος Διονύσου κα Κατερίνα Μαϊχόσογλου.

Τελετή Ορκωμοσίας Δημάρχου

Κατά το χαιρετισμό του, ο Βασίλης Ξυπολυτάς ευχαρίστησε το ενθουσιώδες κοινό για την παρουσία του και επισήμανε πως τόσο ο ίδιος, όσο και η παράταξη του, αξιοποιώντας τη γνώση των πιο έμπειρων στελεχών αλλά και τη δυναμική όσων εκλέγονται για πρώτη φορά, είναι πανέτοιμοι να δουλέψουν σκληρά για να φέρουν ριζικές αλλαγές στο Δήμο.

Ο νέος Δήμαρχος ανέφερε επίσης πως στόχος του είναι να μεταμορφώσει την πόλη του προκειμένου να γίνει και πάλι σημείο αναφοράς «όχι μόνο για την Αττική», όπως τόνισε, «αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα».

Επισήμανε ακόμη πως επιδίωξη της παράταξης του είναι να υλοποιήσει σπουδαίες πολιτικές δράσεις και αλλαγές που θα βάλουν το Δήμο σε αναπτυξιακή τροχιά και θα αποτελέσουν παράδειγμα για όλη τη χώρα.

Ο κ. Ξυπολυτάς δήλωσε κατά την ολοκλήρωση της ομιλίας του:

«Σας υπόσχομαι και παράλληλα δεσμεύομαι πως θα είμαι αποτελεσματικός, όποιο και αν είναι το κόστος».

Η νέα Δημοτική Αρχή Κηφισιάς, Νέα Ερυθραίας και Εκάλης καθώς και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα αναλάβουν καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου 2024.

Πρόσφατα

Κηφισιά: Συνελήφθη 45χρονος για κλοπές σπιτιών κατ’ εξακολούθηση

Συνελήφθη το απόγευμα στις 10 Ιουνίου 2024 στην Κηφισιά,...

Παράταση των αιτήσεων εγγραφών για τους Παιδικούς-Βρεφικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων εγγραφών/επανεγγραφών για...

Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης: Ερωτηματολόγιο για την εκπόνηση του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας

Ο Δήμος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης σας προσκαλεί να συμπληρώσετε το ακόλουθο ερωτηματολόγιο, στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας του Δήμου Κηφισιάς....

Κηφισιά: Συνελήφθη 45χρονος για κλοπές σπιτιών κατ’ εξακολούθηση

Συνελήφθη το απόγευμα στις 10 Ιουνίου 2024 στην Κηφισιά, από αστυνομικούς της Ομάδος ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, 45χρονος κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές...

Πλύσιμο των αυλείων χώρων σχολείων και κυρίων οδών του οδικού δικτύου στην Κάτω Κηφισιά, Νέα Κηφισιά και Αδάμες, λόγω της χθεσινής πυρκαγιάς στη ΒΙΠΑ

Ο Δήμος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης ξεκίνησε από σήμερα αλλά και για τις επόμενες ημέρες σε πλύσιμο των αυλείων χώρων στα σχολεία και...