ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Ο Γ’ Βρεφονηπιακός Σταθμός Νέας Ερυθραίας κέρδισε το διαγωνισμό του Make-A-Wish

Το πρώτο και το δεύτερο βραβείο κέρδισε στο δημιουργικό διαγωνισμό του Make-A-Wish ο Γ’ Βρεφονηπιακός Σταθμός Νέας Ερυθραίας, “Δημήτριος Μπουρίκας”.

Στην κατηγορία δημιουργική κατασκευή, κάθε παιδί ζωγράφισε ή στόλισε ένα αστέρι μαζί με την οικογένειά του, έχοντας στο νου, την αξία της προσφοράς. Όλα τα διαφορετικά αυτά αστέρια, δημιούργησαν ένα μεγαλύτερο αστέρι, επιβεβαιώνοντας έτσι το Μοναδικοί … μαζί!

Για τη δημιουργική ζωγραφική, τα παιδιά του βρεφικού τμήματος με τη βοήθεια και την καθοδήγηση των Παιδαγωγών ζωγράφισαν κομμάτια παζλ και με τις παλάμες τους έδωσαν χρώμα στο Αστέρι της Ευχής!

Ο Γ' Βρεφονηπιακός Σταθμός Νέας Ερυθραίας κέρδισε το διαγωνισμό του Make-A-Wish

Ο Γ' Βρεφονηπιακός Σταθμός Νέας Ερυθραίας κέρδισε το διαγωνισμό του Make-A-Wish

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς, συνεχάρη το προσωπικό του Γ’ Βρεφονηπιακού Σταθμού Νέας Ερυθραίας, τα παιδιά και τους γονείς  για το όμορφο και δημιουργικό αυτό ταξίδι και δήλωσε:

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, στους γονείς και τις παιδαγωγούς που συμμετείχαν σε έναν τόσο σημαντικό σκοπό, τον οποίο οφείλουμε όλοι μας να στηρίξουμε. Οι μικροί μας μαθητές συνεργάστηκαν αρμονικά και σχεδίασαν αστέρια που στέλνουν ένα μήνυμα εθελοντισμού, αγάπης και φιλίας!

Θερμές ευχαριστίες στον οργανισμό Make-A-Wish για τον τιτάνιο αγώνα που δίνει καθημερινά για να σκορπίζει την ευτυχία στα παιδιά που έχουν ανάγκη τη στήριξή μας, τη ζεστή αγκαλιά μας, τη συνεισφορά μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Εντεταλμένο Σύμβουλο των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Κηφισιάς, Γιώργο Τσούλο για τον συντονισμό και την οργάνωση της δράσης”.

Πρόσφατα

Με επιτυχία στέφθηκαν οι αγώνες δρόμου PepsiCo Gives Back – Kifissia 2024 – Run Smile Repeat

Με μεγάλη επιτυχία και ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο...

Ο Βασίλης Ξυπολυτάς νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Βασίλης Ξυπολυτάς, εξελέγη νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.). Ο Σ.Π.Α.Π....

Με επιτυχία στέφθηκαν οι αγώνες δρόμου PepsiCo Gives Back – Kifissia 2024 – Run Smile Repeat

Με μεγάλη επιτυχία και ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο νέος αθλητικός θεσμός PepsiCo Gives back – Kifissia 2024-Run Smile Repeat που πραγματοποιήθηκε για καλό...