ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης προσκαλεί όλους στην 3η Πράσινη έκθεση «Attica Green Expo»

Ο Δήμος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, συμμετέχει στην 3η Πράσινη έκθεση «Attica Green Expo» που θα φιλοξενηθεί στο Tae Kwon Do (Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου) από τις 29 Μαΐου έως και την 1η Ιουνίου 2024.

Η Attica Green Expo είναι η μεγαλύτερη έκθεση για το περιβάλλον στη χώρα μας. Αποτελεί το μεγαλύτερο Eco Meet που φέρνει σε επαφή δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, εταιρείες και συστήματα ανακύκλωσης. Το σύνολο σχεδόν όσων δραστηριοποιούνται στην πράσινη ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία, παρευρίσκονται στην έκθεση.

Ο νέος ψηφιακός κόσμος που ανοίγεται μπροστά μας, οι προκλήσεις που αυτός φέρνει στην καθημερινότητα μας, οι σύγχρονες τεχνολογίες που βοηθούν στη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος, τα εργαλεία του νέου αναπτυξιακού νόμου που αλλάζουν το τοπίο για τους Ο.Τ.Α, είναι μόνο μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν και θα αναπτυχθούν στο πλαίσιο της έκθεσης.

Παράλληλες εκδηλώσεις, εκπαιδευτικές δράσεις και παιχνίδια για τα παιδιά, σημαντικά panel και εργαστήρια περιβαλλοντικού χαρακτήρα δημιουργούν μία πραγματική γιορτή για το περιβάλλον.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Βασίλης Ξυπολυτάς, θα συμμετέχει την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, 11:30 με 13:00, σε panel που διοργανώνει το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με θέμα “ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ”.

Εκτός των άλλων, την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024, θα επισκεφθούν την έκθεση και μαθητές των σχολείων του Δήμου Κηφισιάς, οι οποίοι  θα πάρουν μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια, μαθαίνοντας την σπουδαιότητα της ανακύκλωσης και την σημασία που έχει για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο Δήμος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης θα βρίσκεται στο περίπτερο 12 της έκθεσης.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε μαζί μας την έκθεση και παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την συμμετοχή σας ή διαφορετικά, για την προεγγραφή σας, επισκεφθείτε το παρακάτω σύνδεσμο: https://atticagreenexpo.gr/

Σας αποστέλλουμε συνημμένα το πρόγραμμα συζητήσεων της 3ης Attica Green Expo και για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος 210 8003421.

Κατεβάστε εδώ σε μορφή PDF ολόκληρο το πρόγραμμα των ECΟPANELS

Πρόσφατα

Νέο έμβλημα για την Κηφισιά

Η ΠΑΕ Κηφισιά γνωστοποίησε ότι αλλάζει το σήμα της...

Πρόσκληση για τα εγκαίνια του νέου σταθμού ΕΚΑΒ του Δήμου Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Βασίλης Ξυπολυτάς έχει...

Νέα παράταση των αιτήσεων εγγραφών για τους Παιδικούς-Βρεφικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών...

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η «ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ 2024»

Την Κυριακή 16 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η «ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ 2024» στο...

Έργα οδοποιίας με νέα ασφαλτόστρωση της Λεωφόρου Κηφισίας και Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου

Έπειτα από 30 τουλάχιστον χρόνια πραγματοποιούνται εργασίες απόξεσης του...

Νέο έμβλημα για την Κηφισιά

Η ΠΑΕ Κηφισιά γνωστοποίησε ότι αλλάζει το σήμα της ενόψει της νέας χρονιάς. Στην καρδιά του δεσπόζει το πλατανόφυλλο που συνδέεται βαθιά με την...

Πρόσκληση για τα εγκαίνια του νέου σταθμού ΕΚΑΒ του Δήμου Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Βασίλης Ξυπολυτάς έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στα εγκαίνια λειτουργίας της κινητής ιατρικής μονάδας ΕΚΑΒ του Δήμου Κηφισιάς, που θα...

Νέα παράταση των αιτήσεων εγγραφών για τους Παιδικούς-Βρεφικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών εγγραφών/επανεγγραφών για τους Παιδικούς-Βρεφικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για το έτος 2024-2025 παρατείνεται έως 5 Ιουλίου 2024. Η διαδικασία...