ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης συνεχάρη τους μαθητές που διακρίθηκαν στον Εθνικό διαγωνισμό Γαλλοφωνίας

Στον Εθνικό Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Ελλάδα από το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και την Πρεσβεία της Γαλλίας, συμμετείχαν μαθητές, από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας και το 8ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς.

Ο φετινός διαγωνισμός ήταν αφιερωμένος στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Παρίσι φέτος το καλοκαίρι.

Το 2ο Δημοτικό σχολείο Νέας Ερυθραίας, απέσπασε το πρώτο βραβείο στο επίπεδο Α2. Με την καθοδήγηση της καθηγήτριας Γαλλικών, Πελαγίας Σπακουρή και την πολύτιμη βοήθεια της εκπαιδευτικού Πληροφορικής Γεωργίας Λάσκαρη, μαθητές δημιούργησαν ένα εκπαιδευτικό επιτραπέζιο παιχνίδι με θέμα τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Εθνικός διαγωνισμός Γαλλοφωνίας

Το 8ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς κατέλαβε την 2η  θέση στην κατηγορία Α1. Οι μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης δημιούργησαν μασκότ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, έγιναν αθλητές, φόρεσαν στολές, δημιούργησαν βίντεο και κείμενα εμπνευσμένα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Εθνικός διαγωνισμός Γαλλοφωνίας
Τα θερμά του συγχαρητήρια για τις συμμετοχές των σχολείων του Δήμου Κηφισιάς που διακρίθηκαν, απηύθυνε ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Βασίλης Ξυπολυτάς:

Για ακόμη μια φορά, σχολεία του Δήμου Κηφισιάς πρωτοπορούν και αποδεικνύουν ότι η συνεργασία, η συνέπεια και το όραμα, αποτελούν βασικά συστατικά μιας επιτυχίας.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές, στις εκπαιδευτικούς και τους εκπαιδευτικούς του 2ου Δημοτικού Νέας Ερυθραίας και του 8ου Δημοτικού Κηφισιάς που κατηύθυναν και βοήθησαν τις ομάδες των μαθητών να ξεπεράσουν τα οποία εμπόδια και δυσκολίες αλλά και στους γονείς για την διαρκή στήριξή τους.

Ευχόμαστε οι δράσεις και η δημιουργικότητα των μαθητών και των καθηγητών μας να στέφεται πάντα με επιτυχία. Με την ευκαιρία θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι ο Δήμος και εγώ προσωπικά, θα είμαστε πάντα δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα”.

Πρόσφατα

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Τεράστια ανατροπή, ζωντανή στη μάχη της παραμονής

Η ομάδα της Κηφισιάς παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της...

Πασχαλινή συναυλία Μικτής Χορωδίας του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Γ’ Βρεφονηπιακός Σταθμός Νέας Ερυθραίας κέρδισε το διαγωνισμό του Make-A-Wish

Το πρώτο και το δεύτερο βραβείο κέρδισε στο δημιουργικό...

Ανήλικοι 14 και 15 ετών έκλεψαν χρυσό δαχτυλίδι στο ογκολογικό νοσοκομείο των Αγίων Αναργύρων

Ένα χρυσό δακτυλίδι από την τσάντα της υπαλλήλου ασφαλείας...

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Τεράστια ανατροπή, ζωντανή στη μάχη της παραμονής

Η ομάδα της Κηφισιάς παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής στη Stoiximan Super League. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων επικράτησε του Ατρομήτου στο Περιστέρι,...

Συνεχίζεται η τοποθέτηση ειδικών αισθητήρων σε διαβάσεις και ράμπες ΑΜΕΑ

Σε μέτρα υπέρ των πεζών και των συμπολιτών μας οι οποίοι χρησιμοποιούν αμαξίδια και εναντίον όσων εμποδίζουν την ελεύθερη πρόσβαση και διέλευσή τους, προχωράει...

Πασχαλινή συναυλία Μικτής Χορωδίας του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου, Χρήστος Καλός, προσκαλούν τους δημότες στην καθιερωμένη Πασχαλινή συναυλία...