ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Νίκος Χιωτάκης – Δήλωση για τη μη υποψηφιότητά του στις Δημοτικές εκλογές

Επιβεβαιώθηκαν για άλλη μια φορά οι προβλέψεις του Κ24 αναφορικώς με τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον προεκλογικό αγώνα των επερχομένων Δημοτικών εκλογών για το Δήμο Κηφισιάς.

Ο πρώην Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε την απόφασή του να μη θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τη δημαρχία, τονίζοντας ότι θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή της πολιτικής μάχης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Χιωτάκη:

Φίλες και φίλοι,
Με τη δική σας διαρκή στήριξη και εμπιστοσύνη, το Δεκέμβριο του 2023 θα συμπληρώσω 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας και προσφοράς στα δημοτικά δρώμενα του Δήμου Κηφισιάς. Σχεδόν τα μισά από αυτά, για 12 χρόνια, είχα την τιμή να υπηρετήσω το προάστιό μας και τους συμπολίτες μου, από το ύπατο αξίωμα του Δημάρχου Κηφισιάς.

Το διάστημα αυτό, μου δώσατε την ευκαιρία να βάλω το δικό μου “λιθαράκι” στην κοινή μας προσπάθεια, να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Έγιναν σημαντικά έργα, υλοποιήθηκαν εκατοντάδες δράσεις και πολιτικές, που έχουν αφήσει ισχυρό θετικό αποτύπωμα στο Δήμο και την τοπική μας κοινωνία. Η φωνή του Δήμου μας ακούστηκε δυνατά στα κέντρα λήψης των αποφάσεων , ενώ καταφέραμε να διατηρήσουμε τον ιδιαίτερο, προνομιακό χαρακτήρα της πόλης μας και να διασφαλίσουμε την αξία της περιουσίας των συμπολιτών μας.

Ασφαλώς, τα χρόνια αυτά έγιναν και λάθη, αλλά ποιος είναι αυτός που δουλεύει και δεν κάνει λάθη;

Κανένας όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η αγάπη μου για την πόλη που γεννήθηκα και ζω είναι και δυνατή και διαρκής. Ενώ μετά από αυτά τα χρόνια θητείας στα δημοτικά δρώμενα, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να υπηρετώ τα συμφέροντα της πόλης μας, χωρίς να αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση να κατέχω την καρέκλα του Δημάρχου ή του Δημοτικού Συμβούλου Κηφισιάς.

Φίλες και φίλοι,
Με αυτές τις σκέψεις, χωρίς εμμονές, αποφάσισα λοιπόν να μην είμαι ξανά υποψήφιος στο Δήμο Κηφισιάς στις επόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, αλλά αυτό δεν θα με εμποδίσει να παραμείνω στην “πρώτη γραμμή” της πολιτικής μάχης, για να εξακολουθήσω και στο μέλλον να είμαι χρήσιμος στην πόλη και τους συμπολίτες μου, από άλλες θέσεις ευθύνης και προσφοράς.

Με την ωριμότητα κι εμπειρία που απέκτησα από την 25ετή συμμετοχή μου στο Δήμο Κηφισιάς, μπορώ πλέον να κάνω επόμενο βήμα στην αυτοδιοικητική και πολιτική μου διαδρομή.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, καταρχήν όλες και όλους τους πολίτες του Δήμου Κηφισιάς, όσους με ψήφισαν αλλά και όσους δεν με ψήφισαν όλα αυτά τα χρόνια, γιατί συνέβαλαν στην κοινή μας προσπάθεια να κρατήσουμε τα προάστιά μας ψηλά σε αξία. Πάνω από κόμματα, παρατάξεις και προσωπικές προτιμήσεις.

Ιδιαίτερα θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς όλα τα στελέχη της δημοτικής μου παράταξης, τους εκατοντάδες φίλους και συνεργάτες μου, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα είχαμε πετύχει τίποτε από όσα σήμερα μας κάνουν περήφανους για το έργο μας στην πόλη της καρδιάς μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να απευθύνω στους εργαζόμενους του Δήμου έναν-έναν ξεχωριστά, τους καθημερινούς μου συνεργάτες σε μια μακρόχρονη πορεία, που υπηρετούσε έναν και μόνο στόχο, να κάνουμε την καθημερινότητα των κατοίκων των προαστίων μας, καλύτερη.

Σήμερα κλείνει ένας μεγάλος κύκλος και σύντομα ανοίγει ένας άλλος, σε κάθε όμως περίπτωση δεν αποχαιρετώ την πόλη και τους συμπολίτες μου σε Εκάλη, Νέα Ερυθραία και Κηφισιά.

Φίλες και φίλοι,
Θα συνεχίσω να ζω και να εργάζομαι εδώ με την οικογένεια μου, να νοιάζομαι και να προωθώ λύσεις για τα τοπικά ζητήματα, να αξιοποιώ τις γνώσεις και την εμπειρία μου προς όφελος των επόμενων γενιών.
Η Κηφισιά ήταν και παραμένει η πόλη της καρδιάς μου!

Πρόσφατα

Νέο έμβλημα για την Κηφισιά

Η ΠΑΕ Κηφισιά γνωστοποίησε ότι αλλάζει το σήμα της...

Πρόσκληση για τα εγκαίνια του νέου σταθμού ΕΚΑΒ του Δήμου Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Βασίλης Ξυπολυτάς έχει...

Νέα παράταση των αιτήσεων εγγραφών για τους Παιδικούς-Βρεφικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών...

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η «ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ 2024»

Την Κυριακή 16 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η «ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ 2024» στο...

Έργα οδοποιίας με νέα ασφαλτόστρωση της Λεωφόρου Κηφισίας και Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου

Έπειτα από 30 τουλάχιστον χρόνια πραγματοποιούνται εργασίες απόξεσης του...

Νέο έμβλημα για την Κηφισιά

Η ΠΑΕ Κηφισιά γνωστοποίησε ότι αλλάζει το σήμα της ενόψει της νέας χρονιάς. Στην καρδιά του δεσπόζει το πλατανόφυλλο που συνδέεται βαθιά με την...

Πρόσκληση για τα εγκαίνια του νέου σταθμού ΕΚΑΒ του Δήμου Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Βασίλης Ξυπολυτάς έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στα εγκαίνια λειτουργίας της κινητής ιατρικής μονάδας ΕΚΑΒ του Δήμου Κηφισιάς, που θα...

Νέα παράταση των αιτήσεων εγγραφών για τους Παιδικούς-Βρεφικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών εγγραφών/επανεγγραφών για τους Παιδικούς-Βρεφικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για το έτος 2024-2025 παρατείνεται έως 5 Ιουλίου 2024. Η διαδικασία...