ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Νέο έμβλημα για την Κηφισιά

Η ΠΑΕ Κηφισιά γνωστοποίησε ότι αλλάζει το σήμα της ενόψει της νέας χρονιάς. Στην καρδιά του δεσπόζει το πλατανόφυλλο που συνδέεται βαθιά με την ιστορία και την παράδοση της πόλης.

Στο νέο σήμα του συλλόγου είναι ένα πλατανόφυλλο, το οποίο σύμφωνα με την ανακοίνωση συνδέεται με την ιστορία και την παράδοση της πόλης, ενώ χαρακτηρίζει τις αξίες της ομάδας. Δύναμη, ανθεκτικότητα και ομαδικότητα.

Νέο έμβλημα για την Κηφισιά

Στο σήμα της παραμένουν τα τρία αστέρια που συμβολίζουν τους τρεις συλλόγους της πόλης ΑΟ Κηφισιάς, Ελπιδοφόρο Κηφισιάς, ΑΠΟ Κηφισιάς που ενώθηκαν.

Εκτός από την ανδρική ομάδα και τα τμήματα υποδομών με το ίδιο έμβλημα θα αγωνίζεται και η ομάδα Γυναικών. Πρόκειται για το μέχρι πρότινος Λεοντικό Κηφισιάς, που ανέβηκε στην Α’ Εθνική και πλέον θα είναι κομμάτι του συλλόγου της ΠΑΕ Κηφισιάς.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Κηφισιά μπαίνει σε μια νέα εποχή!

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, η ΠΑΕ Κηφισιά παρουσιάζει το νέο ανανεωμένο έμβλημα της, το οποίο συνδέει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον, όπως το οραματιζόμαστε όλοι στον σύλλογο.

Το νέο έμβλημα συνδυάζει την κλασική αισθητική με τις σύγχρονες τάσεις, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Στην καρδιά του δεσπόζει ένα πλατανόφυλλο, το οποίο επελέγη γιατί πρόκειται για ένα σύμβολο που συνδέεται βαθιά με την ιστορία και την παράδοση της πόλης μας, αλλά κι επειδή αντικατοπτρίζει τις αξίες που χαρακτηρίζουν την ομάδα μας: Τη δύναμη, την ανθεκτικότητα και την ομαδικότητα.

Τα τρία αστέρια παραμένουν βασικό στοιχείο του εμβλήματος για να θυμίζουν σε όλους την ιστορία της Κηφισιάς, τιμώντας το μονοπάτι που έχει ακολουθήσει ως σήμερα. Τον ΑΟ Κηφισιάς, τον Ελπιδοφόρο Κηφισιάς και τον ΑΠΟ Κηφισιάς, οι οποίοι αποτέλεσαν συνώνυμα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της πόλης, ένωσαν τις δυνάμεις τους στο πέρασμα των ετών και δημιούργησαν μια πολύ ισχυρή ομάδα με μακρά και επιτυχημένη παρουσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πέρα από την ανδρική ομάδα της Κηφισιάς (και τα τμήματα υποδομής της), το ίδιο έμβλημα θα έχει και η ομάδα γυναικών της πόλης μας, η οποία -με την ήδη καταγεγραμμένη εξαιρετική πορεία και την παρουσία στην Α’ Εθνική της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου- εντάσσεται στην οικογένεια της Κηφισιάς με κάθε επισημότητα.

Η Κηφισιά συνεχίζει την καθημερινή σκληρή δουλειά και την προσπάθεια ώστε να μετατραπεί σε κοιτίδα του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου των Βορείων Προαστίων και να διαφημίσει μια ολόκληρη περιοχή σε όλη τη χώρα.

Γι αυτό, επαναλαμβάνουμε, πως θέλουμε κοντά μας σε αυτή την τεράστια προσπάθεια όσους μοιράζονται τις ίδιες αξίες και έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες για τον αθλητισμό της πόλης μας“.

Πρόσφατα

Κηφισιά: Πρώτη μεταγραφή ο Γιώργος Μάναλης

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της...

Πρόσκληση για τα εγκαίνια του νέου σταθμού ΕΚΑΒ του Δήμου Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Βασίλης Ξυπολυτάς έχει...

Νέα παράταση των αιτήσεων εγγραφών για τους Παιδικούς-Βρεφικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών...

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η «ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ 2024»

Την Κυριακή 16 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η «ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ 2024» στο...

Έργα οδοποιίας με νέα ασφαλτόστρωση της Λεωφόρου Κηφισίας και Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου

Έπειτα από 30 τουλάχιστον χρόνια πραγματοποιούνται εργασίες απόξεσης του...

Κηφισιά: Πρώτη μεταγραφή ο Γιώργος Μάναλης

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν, καθώς απέκτησε τον Γιώργο Μάναλη. Μετά την επισημοποίηση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από...

Πρόσκληση για τα εγκαίνια του νέου σταθμού ΕΚΑΒ του Δήμου Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Βασίλης Ξυπολυτάς έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στα εγκαίνια λειτουργίας της κινητής ιατρικής μονάδας ΕΚΑΒ του Δήμου Κηφισιάς, που θα...

Νέα παράταση των αιτήσεων εγγραφών για τους Παιδικούς-Βρεφικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών εγγραφών/επανεγγραφών για τους Παιδικούς-Βρεφικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για το έτος 2024-2025 παρατείνεται έως 5 Ιουλίου 2024. Η διαδικασία...