ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

«ΝΑΙ» σε μία Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη πρότυπο ποιότητας ζωής – Άρθρο του Βασίλη Ξυπολυτά

Του Βασίλη Ξυπολυτά

Η Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη είναι ένας Δήμος με πλούσιο παρελθόν και πολλά πλεονεκτήματα, όμως τα τελευταία χρόνια έχει χάσει τον δυναμισμό της, με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται ζητήματα καθημερινότητας, καθαριότητας, πολιτικής προστασίας, περιβαλλοντικά και συγκοινωνιακά. Το προάστιό μας παρακολουθεί μόνο σαν θεατής τις μεγάλες παρεμβάσεις που γίνονται σε όμορους Δήμους και τους οδηγούν σε αναπτυξιακά μονοπάτια.

Το ζητούμενο είναι ο Δήμος μας να καταστεί και πάλι σημείο αναφοράς, να πάψει να είναι στα μετόπισθεν, με μεγάλη προτεραιότητα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα.

Χάσαμε πολύτιμο χρόνο, που θα μας επέτρεπε να είμαστε σήμερα ένας από τους πλέον πρωτοπόρους Δήμους της χώρας. Ο κόσμος της Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης γνωρίζει από την ενασχόλησή μου με τα κοινά, ότι δεν θέλω να γίνω ένας απλός διαχειριστής, αλλά να διεκδικήσω για την πόλη μας το καλύτερο.

Δεν πρόκειται για κούφια λόγια και ευχολόγια. Η ομάδα με την οποία έχουμε δημιουργήσει τον συνδυασμό «ΝΑΙ» για την Κηφισιά, τη Νέα Ερυθραία και την Εκάλη αποτελείται από ανθρώπους με πάθος και όραμα, αλλά και τεχνογνωσία, διάθεση για δουλειά και επιμονή για το καλό αποτέλεσμα. Για να βγει και πάλι η Κηφισιά μπροστά, έχουμε καταρτίσει μια συνολική και συγκεκριμένη στρατηγική, που βασίζεται στη γνώση και την εμπειρία, πάντοτε σε επαφή με τους πολίτες.

Τοπική αυτοδιοίκηση σημαίνει, για μένα, συμμετοχική δημοκρατία. Ξεκινήσαμε να κάνουμε αυτή τη αρχή πράξη ήδη κατά την προεκλογική περίοδο, με τη συμμετοχή των δημοτών στη διαμόρφωση του προγράμματός μας. Περισσότεροι από 3.000 συμπολίτες μας, μας έκαναν την τιμή να μας θέσουν τους προβληματισμούς τους και τα όνειρά τους για το μέλλον του Δήμου μας. Τα συμπεριλάβαμε σε μεγάλο βαθμό στη διαμόρφωση του προγράμματός μας, το οποίο διαρθρώνεται σε άξονες, με κοινό χαρακτηριστικό την ανάδειξη του Δήμου μας σε πρότυπο.

Στόχος μας είναι η ψηφιοποίηση του δήμου, η βελτίωση της ποιότητας ζωής, η προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας και η προτεραιοποίηση της ασφάλειας. Επιπλέον, οραματιζόμαστε την Κηφισιά ως πολιτιστικό και εκπαιδευτικό κόμβο, αξιοποιώντας ψηφιακά εργαλεία για τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών και εφαρμόζοντας συστήματα έξυπνων πόλεων. Η προσέγγισή μας είναι ολιστική, καλύπτοντας τόσο τις άμεσες ανάγκες όσο και τις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες της περιοχής μας.

Ο Βασίλης Ξυπολυτάς είναι υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης

 

Πηγή: Ένθετο e-ota της εφημερίδας Παραπολιτικά

Πρόσφατα

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Τεράστια ανατροπή, ζωντανή στη μάχη της παραμονής

Η ομάδα της Κηφισιάς παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της...

Πασχαλινή συναυλία Μικτής Χορωδίας του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Γ’ Βρεφονηπιακός Σταθμός Νέας Ερυθραίας κέρδισε το διαγωνισμό του Make-A-Wish

Το πρώτο και το δεύτερο βραβείο κέρδισε στο δημιουργικό...

Ανήλικοι 14 και 15 ετών έκλεψαν χρυσό δαχτυλίδι στο ογκολογικό νοσοκομείο των Αγίων Αναργύρων

Ένα χρυσό δακτυλίδι από την τσάντα της υπαλλήλου ασφαλείας...

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Τεράστια ανατροπή, ζωντανή στη μάχη της παραμονής

Η ομάδα της Κηφισιάς παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής στη Stoiximan Super League. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων επικράτησε του Ατρομήτου στο Περιστέρι,...

Συνεχίζεται η τοποθέτηση ειδικών αισθητήρων σε διαβάσεις και ράμπες ΑΜΕΑ

Σε μέτρα υπέρ των πεζών και των συμπολιτών μας οι οποίοι χρησιμοποιούν αμαξίδια και εναντίον όσων εμποδίζουν την ελεύθερη πρόσβαση και διέλευσή τους, προχωράει...

Πασχαλινή συναυλία Μικτής Χορωδίας του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου, Χρήστος Καλός, προσκαλούν τους δημότες στην καθιερωμένη Πασχαλινή συναυλία...