ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η «ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ 2024»

Την Κυριακή 16 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η «ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ 2024» στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο. Η Αθλητούπολη αποτελεί την επίδειξη των παιδικών αθλητικών προγραμμάτων που πραγματοποιούνται από το Τμήμα Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης.

Πρόκειται για το επιστέγασμα της προσπάθειας που κατέβαλαν οι μικροί αθλούμενοι καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς ώστε το τελικό αποτέλεσμα να δικαιώσει τόσο τα ίδια τα παιδιά όσο και την προσπάθεια των προπονητών τους.

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η «ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ 2024»

Πραγματοποιήθηκαν οι επιδείξεις των Τμημάτων Ρυθμικής Γυμναστικής, Μοντέρνου Χορού, Μπαλέτου, Ξιφασκίας, Καράτε, από τα Δημοτικά Αθλητικά Κέντρα των «Αδαμών», της «Άνω Κηφισιάς» και του «Ζηρινείου Σταδίου», αφού προηγήθηκε πρώτα παρέλαση όλων των Τμημάτων.

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η «ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ 2024»

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης κ. Βασίλης Ξυπολυτάς και η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Λίλα Δραγώνα, ως φυσικοί οικοδεσπότες της εκδήλωσης καλωσόρισαν τους μικρούς αθλούμενους και τους γονείς τους, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο έργο που επιτελούν οι περήφανοι μπαμπάδες, αφού η 16η Ιουνίου τυγχάνει να είναι και η γιορτή του πατέρα.

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η «ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ 2024»

Το πηγαίο χειροκρότημα απ΄όλους τους παρευρισκόμενους αποτέλεσε την ιδανικότερη εμψύχωση για τα παιδιά, όπου στη συνέχεια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους κατά την εκτέλεση των προγραμμάτων τους.

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η «ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ 2024»

Την Εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης ο Εντεταλμένος Πρασίνου Γιώργος Κασναφέρης και το μέλος της Επιτροπής Αθλητισμού Γιάννης Παπαγιάννης.

Θερμά συγχαρητήρια ανήκουν στους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής-Εκπαιδευτές που επιμελήθηκαν τα Προγράμματα: Μπέτυ Μιχαλοπούλου, Άννυ Μπερέτσου, Χριστίνα Νικολάου, Ακριβή Παπαευαγγέλου, Χριστίνα Τσιακανίκα, Στέργιο Τερζούδη, Γιώργο Σιβίτο, Κωνσταντίνα Καρέλλα, στην συντονίστρια της Εκδήλωσης και Υπεύθυνη του Ζηρινείου Σταδίου Κλεοπάτρα Δήμου καθώς και σε όλο το Προσωπικό του Τμήματος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου που εργάστηκε για την υλοποίηση της Εκδήλωσης.

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η «ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ 2024»

Επίσης ο Δήμος Κηφισιάς ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Pepsico Hellas για την ευγενική της χορηγία της, που διέθεσε χυμούς και νερό, σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

Η παρουσίαση της Εκδήλωσης έγινε από τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Λουκά Γιαουρτόγλου.

Ραντεβού την επόμενη χρονιά, στην ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ 2025!!!!

Πρόσφατα

Κηφισιά: Πρώτη μεταγραφή ο Γιώργος Μάναλης

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της...

Νέο έμβλημα για την Κηφισιά

Η ΠΑΕ Κηφισιά γνωστοποίησε ότι αλλάζει το σήμα της...

Πρόσκληση για τα εγκαίνια του νέου σταθμού ΕΚΑΒ του Δήμου Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Βασίλης Ξυπολυτάς έχει...

Νέα παράταση των αιτήσεων εγγραφών για τους Παιδικούς-Βρεφικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών...

Έργα οδοποιίας με νέα ασφαλτόστρωση της Λεωφόρου Κηφισίας και Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου

Έπειτα από 30 τουλάχιστον χρόνια πραγματοποιούνται εργασίες απόξεσης του...

Κηφισιά: Πρώτη μεταγραφή ο Γιώργος Μάναλης

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν, καθώς απέκτησε τον Γιώργο Μάναλη. Μετά την επισημοποίηση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από...

Νέο έμβλημα για την Κηφισιά

Η ΠΑΕ Κηφισιά γνωστοποίησε ότι αλλάζει το σήμα της ενόψει της νέας χρονιάς. Στην καρδιά του δεσπόζει το πλατανόφυλλο που συνδέεται βαθιά με την...

Πρόσκληση για τα εγκαίνια του νέου σταθμού ΕΚΑΒ του Δήμου Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Βασίλης Ξυπολυτάς έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στα εγκαίνια λειτουργίας της κινητής ιατρικής μονάδας ΕΚΑΒ του Δήμου Κηφισιάς, που θα...