ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα ο Δήμος Κηφισιάς γιόρτασε την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα ο Δήμος Κηφισιάς τίμησε τους Ήρωες του Έπους του ’40, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου, της Υφυπουργού Υγείας κας Ζωής Ράπτη, του βουλευτή  κ. Ανδρέα Λοβέρδου, μελών της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου, του Ιερού Κλήρου, εκπροσώπων της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της Περιφέρειας, των Πολιτικών Κομμάτων, συλλόγων και φορέων, καθώς και πλήθους πολιτών.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις τιμής και υπερηφάνειας κορυφώθηκαν ανήμερα της Εθνικής Επετείου με τη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου.

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

Τιμώντας τους ήρωες του έπους πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια επιμνημόσυνη δέηση  και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων.  Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των πεσόντων προγόνων μας και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου  από την Φιλαρμονική Δήμου Κηφισιάς.

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

Ακολούθως στην Πλατεία Πλατάνου Κηφισιάς, πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση, των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου μας, των Αθλητικών συλλόγων, Προσκόπων, Οδηγών και της Ομάδας Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής “Ανδρέας Κατεβαίνης” του Δήμου Κηφισιάς υπό την διεύθυνσή του μαέστρου της Φίλιππου Χίου, να παιανίζει πατριωτικά εμβατήρια. Με παραδοσιακές στολές, παρέλασε το Γυναικείο Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς και το Λύκειο Ελληνίδων. Με τα λάβαρα των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή τα σχολεία της Νέας Ερυθραίας. Έλαβαν το πιο θερμό χειροκρότημα του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, των επισήμων και πλήθους κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία Πλατάνου Κηφισιάς.

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά. Να ζήσει η Πατρίδα και να ευημερήσει. Η μεγάλη σημερινή ημέρα ανήκει στην Δόξα των Ηρωικών Προγόνων αλλά και στη σημερινή Νέα Γενιά την ελπίδα μας για μια καλύτερη Ελλάδα. Να κληρονομήσουν μόνο τα προτερήματα της φυλής.

Μετά το πέρας της παρέλασης, το Γυναικείο Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Νομικού Προσώπου «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς χόρεψε ελληνικούς χορούς, σε διδασκαλία Δέσποινας Σκέρλου, στον υπαίθριο χώρο πάνω από το πάρκινγκ Πλάτανος απέναντι από το Άλσος Κηφισιάς, ενώ στον ίδιο χώρο ακολούθησε και το παραδοσιακό κέρασμα. Το χορευτικό τμήμα συνόδευε η υπεύθυνη χορευτικών Δήμου Κηφισιάς Στέλλα Κονιτοπούλου.

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

Τον συντονισμό των εορταστικών εκδηλώσεων επιμελήθηκε η  Δημοτική Σύμβουλος- Εντεταλμένη Δημοσίων Σχέσεων Ζέτη Κασιμάτη, με την υποστήριξη των εργαζόμενων του Γραφείου Δημάρχου. Τελετάρχης των εκδηλώσεων ήταν ο Προϊστάμενος του Τμήματος Αθλητισμού ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» Παναγιώτης Πάλλης.

Πρόσφατα

Κηφισιά: Συνελήφθη 45χρονος για κλοπές σπιτιών κατ’ εξακολούθηση

Συνελήφθη το απόγευμα στις 10 Ιουνίου 2024 στην Κηφισιά,...

Παράταση των αιτήσεων εγγραφών για τους Παιδικούς-Βρεφικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων εγγραφών/επανεγγραφών για...

Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης: Ερωτηματολόγιο για την εκπόνηση του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας

Ο Δήμος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης σας προσκαλεί να συμπληρώσετε το ακόλουθο ερωτηματολόγιο, στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας του Δήμου Κηφισιάς....

Κηφισιά: Συνελήφθη 45χρονος για κλοπές σπιτιών κατ’ εξακολούθηση

Συνελήφθη το απόγευμα στις 10 Ιουνίου 2024 στην Κηφισιά, από αστυνομικούς της Ομάδος ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, 45χρονος κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές...

Πλύσιμο των αυλείων χώρων σχολείων και κυρίων οδών του οδικού δικτύου στην Κάτω Κηφισιά, Νέα Κηφισιά και Αδάμες, λόγω της χθεσινής πυρκαγιάς στη ΒΙΠΑ

Ο Δήμος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης ξεκίνησε από σήμερα αλλά και για τις επόμενες ημέρες σε πλύσιμο των αυλείων χώρων στα σχολεία και...