ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Κηφισιά: Τρεις κακοποιοί απείλησαν 82χρονη μέσα στο σπίτι της

Με ένα κατσαβίδι τρεις ληστές απείλησαν 82χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της προκειμένου να δώσει τις οικονομίες της και ό,τι άλλο πολύτιμο είχε, την περασμένη Τετάρτη 10 Απριλίου.

Η 82χρονη πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας της Κηφισιάς και κατήγγειλε τη ληστεία σε βάρος της την προηγούμενη ημέρα. Όπως υποστήριξε περίπου στις 10 το βράδυ, ενώ ήταν μέσα στη μονοκατοικία της, άκουσε ένα δυνατό θόρυβο στην αλουμινένια πόρτα της κουζίνας.

Καθώς κινήθηκε προς τα εκεί για να δει τι συνέβη αντίκρισε μπροστά της τρεις μαυροφορεμένους άνδρες με κουκούλες που κάλυπταν το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου τους να έχουν μπει μέσα σπάζοντας την πόρτα.

Μόλις την αντίκρισαν ο ένας εκ των τριών την πίεσε και την ξάπλωσε στο πάτωμα και οι άλλοι δύο κινήθηκαν προς τα υπνοδωμάτια. Εκείνη τη στιγμή επειδή πονούσε άρχισε να του φωνάζει να την αφήσει και ταυτόχρονα φώναζε το γιο της που μένει στη διπλανή οικία.

Ακούγοντας τις φωνές ο ένας από τους δύο που βρισκόταν στα υπνοδωμάτια ήρθε προς το μέρος της και ζήτησε από το άτομο που βρισκόταν μαζί της ένα κατσαβίδι. Πήρε το κατσαβίδι και της είπε: «Μη φωνάζεις δώσε μου τα χρυσά και τα χρήματα». Εκείνη του είπε να την αφήσει ήσυχη και τότε ήρθαν και οι άλλοι δύο και του είπαν να φύγουν.

Αποχώρησαν από το ίδιο σημείο από όπου μπήκαν και τηλεφώνησε στο γιο της για να έρθει να την βοηθήσει. Η έρευνα για το περιστατικό είναι σε εξέλιξη.

Πρόσφατα

Με επιτυχία στέφθηκαν οι αγώνες δρόμου PepsiCo Gives Back – Kifissia 2024 – Run Smile Repeat

Με μεγάλη επιτυχία και ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο...

Ο Βασίλης Ξυπολυτάς νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Βασίλης Ξυπολυτάς, εξελέγη νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.). Ο Σ.Π.Α.Π....

Με επιτυχία στέφθηκαν οι αγώνες δρόμου PepsiCo Gives Back – Kifissia 2024 – Run Smile Repeat

Με μεγάλη επιτυχία και ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο νέος αθλητικός θεσμός PepsiCo Gives back – Kifissia 2024-Run Smile Repeat που πραγματοποιήθηκε για καλό...