ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Έτοιμη να γυρίσει σελίδα η Κηφισιά – Μεγάλη δυναμική καταγράφει η υποψηφιότητα του Βασίλη Ξυπολυτά

Έτοιμη να γυρίσει σελίδα είναι η Κηφισιά, σύμφωνα με μεγάλη δημοσκόπηση που «έτρεξε» μια από τις πιο γνωστές και έγκυρες εταιρίες του κλάδου (η μόνη που προέβλεψε σωστά το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου) στον Δήμο, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Βασίλης Ξυπολυτάς

Σύμφωνα με τα parapolitika.gr, έρευνα, η οποία διεξήχθη σε αρκετά μεγάλο δείγμα, δείχνει ότι οι Κηφισιώτες γυρίζουν την πλάτη στον επί εννιά χρόνια δήμαρχο της πόλης, δηλώνοντας απογοητευμένοι από το έργο του σε όλους τους τομείς, με τις αρνητικές γνώμες να υπερτερούν κατά πολύ των θετικών. Το ποσοστό μάλιστα όσων δηλώνουν ότι δεν θα τον ψήφιζαν ποτέ υπερβαίνει κατά πολύ το 50%.

Αντιθέτως, μεγάλη δυναμική καταγράφει η υποψηφιότητα του Βασίλη Ξυπολυτά, ο οποίος αν και νέος στην ηλικία, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στα αυτοδικοικητικά πράγματα της πόλης, ενώ έχει συγκροτήσει έναν πραγματικά πολυσυλλεκτικό συνδυασμό, αντιπροσωπευτικό όλων των «φυλών» της Κηφισιάς. Δυναμική η οποία θα αυξάνεται όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές και ο κ. Ξυπολυτάς γίνεται όλο και περισσότερο γνωστός στους συνδημότες του.

Σε αντίθεση με τον κ. Θωμάκο, ο Βασίλης Ξυπολυτάς διαθέτει μεγάλες δεξαμενές ψήφων, αφού η πλειοψηφία των Κηφισιωτών διάκειται θετικά απέναντί του, ενώ είναι πρώτος με διαφορά στους αναποφάσιστους, γεγονός που του δίνει αδιαμφισβήτητο προβάδισμα έναντι του νυν δημάρχου και βασικότερου αντιπάλου του. Με βάση τα ποσοτικά και ποιοτικά ευρήματα της έρευνας, η Κηφισιά στις προσεχείς εκλογές θα αποκτήσει νέο δήμαρχο, καθώς η επικράτηση του Βασίλη Ξυπολυτά πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ίσως αυτό να βλέπουν και οι δημοτικοί σύμβουλοι του κ. Θωμάκου και ο ένας μετά τον άλλον εγκαταλείπουν το πλοίο που βυθίζεται, αλληθωρίζοντας προς την παράταξη «ΝΑΙ» του Βασίλη Ξυπολυτά. 

Πηγή: www.parapolitika.gr

Πρόσφατα

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Τεράστια ανατροπή, ζωντανή στη μάχη της παραμονής

Η ομάδα της Κηφισιάς παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της...

Πασχαλινή συναυλία Μικτής Χορωδίας του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Γ’ Βρεφονηπιακός Σταθμός Νέας Ερυθραίας κέρδισε το διαγωνισμό του Make-A-Wish

Το πρώτο και το δεύτερο βραβείο κέρδισε στο δημιουργικό...

Ανήλικοι 14 και 15 ετών έκλεψαν χρυσό δαχτυλίδι στο ογκολογικό νοσοκομείο των Αγίων Αναργύρων

Ένα χρυσό δακτυλίδι από την τσάντα της υπαλλήλου ασφαλείας...

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Τεράστια ανατροπή, ζωντανή στη μάχη της παραμονής

Η ομάδα της Κηφισιάς παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής στη Stoiximan Super League. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων επικράτησε του Ατρομήτου στο Περιστέρι,...

Συνεχίζεται η τοποθέτηση ειδικών αισθητήρων σε διαβάσεις και ράμπες ΑΜΕΑ

Σε μέτρα υπέρ των πεζών και των συμπολιτών μας οι οποίοι χρησιμοποιούν αμαξίδια και εναντίον όσων εμποδίζουν την ελεύθερη πρόσβαση και διέλευσή τους, προχωράει...

Πασχαλινή συναυλία Μικτής Χορωδίας του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου, Χρήστος Καλός, προσκαλούν τους δημότες στην καθιερωμένη Πασχαλινή συναυλία...