ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Επιβεβαιώνεται το πολεμικό κλίμα στη πόλη μας ενόψει δημοτικών εκλογών

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες φαίνεται ότι ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και ο πρώην δήμαρχος, Νίκος Χιωτάκης έχουν δώσει τα χέρια και ο δεύτερος θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο βόρειο τομέα.

Το παραπάνω γεγονός ενισχύει το δίπολο Ξυπολυτά – Θωμάκου το οποίο είχαμε προβλέψει πριν μερικούς μήνες καθώς και το πολεμικό κλίμα που θα ακολουθούσε στην πόλη μας εν όψει των δημοτικών εκλογών.

Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε για μια ακόμα φορά.

– Μετά το τραγικό δυστύχημα έχουμε σε εξέλιξη μπαράζ σκληρών ανακοινώσεων, εξαιτίας της επιλογής του δημάρχου να πραγματοποιήσει δημοτικό συμβούλιο εν μέσω εθνικού πένθους.

– Ενδεικτικά επίσης αναφέρουμε περιστατικό με πρωταγωνιστή τον δημοτικό σύμβουλο της διοίκησης Βαγγέλη Αυλήτη και εθελοντές δασοπυροσβέστες Κηφισιάς. Η ουσία όμως της κόντρας βρίσκεται στο ότι ο επικεφαλής τους Κίμωνας Παντελίδης αποφάσισε να στηρίξει τον Βασίλη Ξυπολυτά.

– Τεράστιο πλήγμα δέχθηκε η παράταξη Θωμάκου με την απόφαση του γνωστού Κηφισιώτη γιατρού Απόστολου Κασιούρα να είναι υποψήφιος με τον Βασίλη Ξυπόλυτά. Θυμίζουμε ότι ο Απόστολος Κασιούρας είχε έρθει 2ος σε προτιμήσεις στην 1η θητεία του κ. Θωμακου, ενώ μετά απογοητευμένος αποτραβήχτηκε από τα κοινά. Ήδη αρκετοί πρώην συνεργάτες του κ. Θωμάκου έχουν ταχθεί, με τον Βασίλη Ξυπολυτά και οι κεραίες του Κηφισιά24 έχουν εντοπίσει ότι έρχονται και καινούργιες αποχωρήσεις από την παράταξη Θωμάκου.

– Το σοβαρό προφίλ, αλλά και η εκλογική δυναμική του Απόστολου Κασιούρα δημιούργησε μεγάλο εκνευρισμό. Αλλά άμεση ήταν, και η απάντηση του Γ. Θωμάκου, που ανακοίνωσε ως υποψήφιο έναν από τους άσους που κράταγε για το τέλος, τον στενό πολιτικό του φίλο, πρώην Γραμματέα των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Κωνσταντίνο Μιχαλίτση.

Το καλύτερο όμως, αν και σχετικά παλαιότερο, γράφτηκε ανήμερα του Αγίου Βαλέντίνου. Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και Εκάλης, Αχιλλέας Κουρέπης έγραψε «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ», απευθυνόμενος στους έτερους διεκδικητές του δήμου Κηφισιάς, αλλά και σε αυτούς οι οποίοι «δραπετεύουν» από τον συνδυασμό του Γιώργου Θωμάκου.
Μέχρι να διεξαχθούν οι εκλογές τον Οκτώβρη ίσως διαβάσουμε κάτι και από την Ομήρου Ιλιάδα, σχετικό με τον συνονόματό του βασιλιά των Μυρμιδόνων ή θα ακούσουμε και το “This is Kifisia” εν είδει “This is Sparta”.

Πρόσφατα

Κηφισιά: Συνελήφθη 45χρονος για κλοπές σπιτιών κατ’ εξακολούθηση

Συνελήφθη το απόγευμα στις 10 Ιουνίου 2024 στην Κηφισιά,...

Παράταση των αιτήσεων εγγραφών για τους Παιδικούς-Βρεφικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων εγγραφών/επανεγγραφών για...

Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης: Ερωτηματολόγιο για την εκπόνηση του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας

Ο Δήμος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης σας προσκαλεί να συμπληρώσετε το ακόλουθο ερωτηματολόγιο, στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας του Δήμου Κηφισιάς....

Κηφισιά: Συνελήφθη 45χρονος για κλοπές σπιτιών κατ’ εξακολούθηση

Συνελήφθη το απόγευμα στις 10 Ιουνίου 2024 στην Κηφισιά, από αστυνομικούς της Ομάδος ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, 45χρονος κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές...

Πλύσιμο των αυλείων χώρων σχολείων και κυρίων οδών του οδικού δικτύου στην Κάτω Κηφισιά, Νέα Κηφισιά και Αδάμες, λόγω της χθεσινής πυρκαγιάς στη ΒΙΠΑ

Ο Δήμος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης ξεκίνησε από σήμερα αλλά και για τις επόμενες ημέρες σε πλύσιμο των αυλείων χώρων στα σχολεία και...