ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Εκλογικό «ντέρμπι» προβλέπεται στην Κηφισιά – Όλες οι εξελίξεις στο Δήμο μας

Στο Δήμο Κηφισιάς η παραδοσιακή υπεροχή της Νέας Δημοκρατίας θα είναι για μια ακόμα φορά δεδομένη. Ο νυν δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος θα είναι εκ νέου υποψήφιος και παρότι αρχικά φαινόταν ότι θα αφήσει το «δαχτυλίδι» στον διόσκουρό του Βαγγέλη Αυλήτη, θα διεκδικήσει την τρίτη συνεχή θητεία του.

Οι «κεραίες» του Κηφισιά24 ενημερώθηκαν για μια αρχική δυσαρέσκεια του Βαγγέλη Αυλήτη με ενδεχόμενη κάθοδο του στην περιοχή των Κυκλάδων που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον ισχυρό τοπικό βουλευτή και Υπουργό Γιάννη Βρούτση. Παρά όμως το πλήθος των επιλογών του, ο δημοφιλής Κηφισιώτης αντιδήμαρχος δεν είναι από αυτούς που δεν μπορούν να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους και θα αποτελέσει για μια ακόμα φορά τη δύναμη πυρός του συνδυασμού του Γιώργου Θωμάκου.

Τις δυο προηγούμενες τετραετίες ο Γιώργος Θωμάκος κέρδιζε στο δεύτερο γύρο και πάντα «στο νήμα» τον πρώην δήμαρχο Νίκο Χιωτάκη. Βάση πληροφοριών το πιθανότερο σενάριο είναι ο Νίκος Χιωτάκης να είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βορείου τομέα στην Περιφέρεια Αττικής με το Γιώργο Πατούλη.

Η επιλογή αυτή του Νίκου Χιωτάκη φαίνεται πως φέρνει εξελίξεις με το όνομα του Βασίλη Ξυπολυτά να ακούγεται πως θα διεκδικήσει τη δημαρχία.

Ο Βασίλης Ξυπολυτάς ανήκει στην γενιά των 40άρηδων με μεγάλη αποδοχή από την τοπική κοινωνία. Είναι επιχειρηματίας, αλλά παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει σημαντική εμπειρία στην δημόσια διοίκηση έχοντας διατελέσει Διοικητής στην Ο.ΣΥ Α.Ε (Λεωφορεία και τρόλεϊ Αττικής), στο Ε.Κ.Α.Β ενω ήταν και επι σειρά ετών Αντιδήμαρχος Κηφισιάς.

Επίσης, στις πρόσφατες εκλογές, ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας τον δικαίωσαν, ιδιαίτερα στα όρια του Δήμου Κηφισιάς.

Αν σε όλα τα παραπάνω αθροίσουμε τη δυσαρέσκεια που παρατηρείται για τον νυν δήμαρχο (Ζηρίνειο, αποκομιδή κηπαίων, έλλειψη έργων και άλλα) και τη διαφαινόμενη στήριξη στο πρόσωπο του Βασίλη Ξυπολυτά της Νέας Δημοκρατίας, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι στην Κηφισιά θα έχουμε για μία ακόμα φορά εκλογικό ντέρμπι.

Πρόσφατα

Νέο έμβλημα για την Κηφισιά

Η ΠΑΕ Κηφισιά γνωστοποίησε ότι αλλάζει το σήμα της...

Πρόσκληση για τα εγκαίνια του νέου σταθμού ΕΚΑΒ του Δήμου Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Βασίλης Ξυπολυτάς έχει...

Νέα παράταση των αιτήσεων εγγραφών για τους Παιδικούς-Βρεφικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών...

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η «ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ 2024»

Την Κυριακή 16 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η «ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ 2024» στο...

Έργα οδοποιίας με νέα ασφαλτόστρωση της Λεωφόρου Κηφισίας και Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου

Έπειτα από 30 τουλάχιστον χρόνια πραγματοποιούνται εργασίες απόξεσης του...

Νέο έμβλημα για την Κηφισιά

Η ΠΑΕ Κηφισιά γνωστοποίησε ότι αλλάζει το σήμα της ενόψει της νέας χρονιάς. Στην καρδιά του δεσπόζει το πλατανόφυλλο που συνδέεται βαθιά με την...

Πρόσκληση για τα εγκαίνια του νέου σταθμού ΕΚΑΒ του Δήμου Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Βασίλης Ξυπολυτάς έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στα εγκαίνια λειτουργίας της κινητής ιατρικής μονάδας ΕΚΑΒ του Δήμου Κηφισιάς, που θα...

Νέα παράταση των αιτήσεων εγγραφών για τους Παιδικούς-Βρεφικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών εγγραφών/επανεγγραφών για τους Παιδικούς-Βρεφικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για το έτος 2024-2025 παρατείνεται έως 5 Ιουλίου 2024. Η διαδικασία...