ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης: Ο απολογισμός του δευτέρου μήνα της νέας διοίκησης του Δήμου

Με ανάρτησή του ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς γνωστοποιεί στους δημότες όσα έργα και δράσεις πραγματοποίησε η νέα διοίκηση του Δήμου το δεύτερο μήνα από την έναρξη των καθηκόντων της.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Δημάρχου Βασίλη Ξυπολυτά:

Κλείσαμε δύο δημιουργικούς μήνες με σκληρή δουλειά που αλλάζουν την εικόνα του Δήμου μας. Πάμε να δούμε τι κάναμε τον τελευταίο μήνα.

Το υπερ-δεκαετές όνειρο του Δήμου μας έγινε πραγματικότητα! Το ακίνητο -1800 τετραγωνικών μέτρων- του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, περιήλθε στην ιδιοκτησία του Δήμου μας. Το ερειπωμένο κτήριο, σύντομα θα ενταχθεί σε πρόγραμμα ανακαίνισης και θα αποδοθεί ως χώρος κοινωνικής προσφοράς των Υπηρεσιών του Δήμου μας, προς όφελος των πιο αδύναμων συμπολιτών μας.

Συνεχίζεται με εντατικό ρυθμό η επέμβαση των μικτών κλιμακίων των συνεργείων μας για τον ελαιοχρωματισμό, τη φύτευση και την αποκατάσταση των δημοσίων χώρων του Δήμου μας.

Επανεντάξαμε στο σχέδιο πόλης την περιοχή «ΟΥΛΕΝ-Βαρειές».

Ξεκίνησε η πιλοτική εφαρμογή της ψηφιακής διαχείρισης αδειών των εργαζομένων του Δήμου μας. Άδεια σε πραγματικό χρόνο, Πλήρη Στατιστικά, Απλοποίηση Διοικητικών Υπηρεσιών, Εξοικονόμηση χαρτιού.

Ιδρύσαμε Πυροσβεστικό Κλιμάκιο το οποίο θα στεγαστεί στο εγκαταλελειμμένο αστυνομικό τμήμα Εκάλης. Παράλληλα προχωράμε με εντατικούς στην εγκατάσταση του σταθμού ΕΚΑΒ, που ιδρύσαμε τον προηγούμενο μήνα.

Μετά την αναδιάρθρωση της λειτουργίας του σταθμού μεταφόρτωσης, συνεχίσαμε με τον εξορθολογισμό των δρομολογίων της καθαριότητας.

Συστήσαμε 25 επιτροπές, πολυσυλλεκτικού χαρακτήρα, με περισσότερους από 250 συμπολίτες μας, όλων των ηλικιών αλλά και όλων των πολιτικών αποχρώσεων. Οι επιτροπές που συγκροτήθηκαν εξυπηρετούν τις ανάγκες του τόπου μας, κάποιες λίγες είναι υποχρεωτικές αλλά η συντριπτική πλειοψηφία αυτών -για πρώτη φορά συστάθηκαν- και φέρνουν κάτι νέο, συμμετοχικό και καινοτόμο στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Εξασφαλίσαμε νέο ενδιαίτημα για τα αδέσποτα του Δήμου. Δημιουργήθηκε ειδική ιστοσελίδα για την υιοθεσία των μικρών μας φίλων και διαχωρίσαμε τις κτηνιατρικές υπηρεσίες σε περισσότερους του ενός παρόχου.

Προχωρήσαμε σε συμφωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ για την ένταξη του Δήμου Κηφισιάς στο πρόγραμμα υπογειοποίησης των δικτύων μέσης και χαμηλής τάσης. Το ύψος του έργου θα ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια ευρώ και θα είναι το μεγαλύτερο έργο υποδομής των τελευταίων δεκαετιών. Τις επόμενες μέρες θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Παραλείπω δεκάδες δράσεις. Θέλω για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω -και δε θα σταματήσω να το κάνω- τα πρόσωπα πίσω από αυτές τις δράσεις, τα οποία καθημερινά με τη δράση τους συμβάλλουν στην αλλαγή του Δήμου μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη δημοτική ομάδα μας, τους αντιδημάρχους και εντεταλμένους συμβούλους, τους εργαζόμενους του Δήμου και όλους τους συνεργάτες μου.

Η προσπάθεια είναι συλλογική και σας χρειαζόμαστε δίπλα μας!”

 

Πρόσφατα

Κηφισιά: Διέρρηξαν το σπίτι καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού

Άγνωστοι διέρρηξαν χθες το βράδυ Τρίτη 23 Απριλίου το...

Κηφισιά: Συνελήφθη 17χρονος που πωλούσε παράνομα βεγγαλικά μέσω διαδικτύου

Συνελήφθη 17χρονος στην Κηφισιά ο οποίος εμπορευόταν παρανόμως βεγγαλικά...

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Τεράστια ανατροπή, ζωντανή στη μάχη της παραμονής

Η ομάδα της Κηφισιάς παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της...

Πασχαλινή συναυλία Μικτής Χορωδίας του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Κηφισιά: Διέρρηξαν το σπίτι καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού

Άγνωστοι διέρρηξαν χθες το βράδυ Τρίτη 23 Απριλίου το διαμέρισμα καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Λούκα Βιλντόζα στην Κηφισιά. Οι δράστες εισέβαλαν στο ισόγειο διαμέρισμα σπάζοντας την...

Κηφισιά: Συνελήφθη 17χρονος που πωλούσε παράνομα βεγγαλικά μέσω διαδικτύου

Συνελήφθη 17χρονος στην Κηφισιά ο οποίος εμπορευόταν παρανόμως βεγγαλικά και κροτίδες μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης. Στα πλαίσια του αυτοφώρου το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Απριλίου...

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Τεράστια ανατροπή, ζωντανή στη μάχη της παραμονής

Η ομάδα της Κηφισιάς παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής στη Stoiximan Super League. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων επικράτησε του Ατρομήτου στο Περιστέρι,...