ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Αυλαία της 69ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς που προσέλκυσε 90.000 επισκέπτες

Η αυλαία της 69η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς έπεσε την Κυριακή 14 Μαΐου 2023, μια βραδιά αποχαιρετισμού του υπέροχου κόσμου των χρωμάτων και των αρωμάτων που κράτησε για 18 ημέρες, στο Άλσος Κηφισιάς «Δήμαρχος Δημήτρης Ζωμόπουλος».

Η φετινή έκθεση προσέλκυσε 90.000 επισκέπτες που περιηγήθηκαν στο θεματικό πάρκο των Ελληνικών Κήπων καθώς και στα  καλαίσθητα περίπτερα με λουλούδια και φυτά αλλά και στα περίπτερα των κοινωνικών φορέων που παράγουν έργο για τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την τελετή λήξης της 69ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς και παρακολούθησε με ενδιαφέρον τις ομιλίες του Δημάρχου, του Προέδρου και Αντιπροέδρου της Ανθοκομικής  Έκθεσης καθώς και τις βραβεύσεις προσώπων, εταιρειών και φορέων που τιμήθηκαν για την προσφορά τους.

Στο υψηλό επίπεδο της φετινής έκθεσης, σημαντική ήταν η συμβολή των εκθετών και του έργου που έγινε στο Θεματικό Πάρκο που ήταν αφιερωμένο στους «Ελληνικούς Κήπους».

69η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Ο Πρόεδρος της Ανθοκομικής Γιώργος Τρ. Παπαδόπουλος, ως οικοδεσπότης της φετινής Έκθεσης, ευχαρίστησε εκ βαθέων, όλους αυτούς που συνετέλεσαν στην υλοποίησή της, αλλά και στην επιτυχία της. Το εποχικό και μόνιμο προσωπικό της Έκθεσης και του Άλσους, τους εκθέτες, τις Διευθύνσεις Περιβάλλοντος-Πρασίνου, Καθαριότητας-Ηλεκτροφωτισμού, και Κοινωνικών Υπηρεσιών. Ευχαρίστησε επίσης τους Αρχιτέκτονες Τοπίου και τους εθελοντές που εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν τους Ελληνικούς Κήπους. Τους χορηγούς και την εταιρεία  24ωρης φύλαξης του Άλσους. Τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κηφισιάς αλλά και τον  κάθε ανώνυμο επισκέπτη που τίμησε την έκθεση με την παρουσία του. Ο κ. Παπαδόπουλος, επεσήμανε ότι, η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, καινοτομεί για άλλη μια φορά με το θεματικό της Πάρκο και τα ετήσια αφιερώματά της και αυτό αποτελεί έναν  από  τους λόγους που ο Θεσμός διατηρείται πάντα ζωντανός και σύγχρονος.  Τόνισε επίσης πως την 69η Ανθοκομική, την τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρωθυπουργός και ο Μητροπολίτης μας με την πεφωτισμένη ομιλία του. Κλείνοντας επεσήμανε πως μπορεί να τελείωσε η 69η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, αλλά ξεκινά η προετοιμασία της 70ης.

69η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Ο Αντιπρόεδρος της Ανθοκομικής κ. Βασίλης Καραγιαννάκης, ανέφερε ότι φέτος τα εισιτήρια και η επισκεψιμότητα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. «Αυτό μας ευχαριστεί  ιδιαιτέρως  γιατί μας δείχνει ότι η έκθεση αυτή παραμένει επί δεκαετίες στην καρδιά όχι μόνο των συμπολιτών μας αλλά και φίλων από άλλους δήμους» τόνισε χαρακτηριστικά. Επίσης ανέφερε ότι «ως  Αντιπρόεδρος τα 2 χρόνια, ένιωσα πως σε αυτό το νομικό πρόσωπο δε μας χωρίζει καμία πολιτική ταυτότητα αντιθέτως μας ενώνει η επιθυμία να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και μια επιτυχή έκθεση κάθε χρόνο».

Η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου ”ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” κα Ινώ Κωνσταντοπούλου είπε ότι «εκ μέρους της Προέδρου μας κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη και του ΔΣ, ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Δήμαρχο Κηφισιάς κ. Γιώργο Θωμάκο και τον Πρόεδρο της Ανθοκομικής κ. Γιώργο Παπαδόπουλο που για άλλη μια χρονιά έδωσαν την ευκαιρία στο ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους χιλιάδες επισκέπτες της Ανθοκομικής για το πως μπορεί κάποιος με λίγο αίμα να σώσει μια ζωή που κινδυνεύει. Μέχρι σήμερα έχουν κερδηθεί 4 ζωές και ελπίζουμε να βρεθούν πολλοί ακόμα ανάμεσα στους 270 εθελοντές δότες μυελού των οστών που εγγράψαμε φέτος».

69η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Ο κ. Απόστολος Σιαμπάνης που εκπροσώπησε την ΣΤΑ.ΣΥ. αναφέρθηκε στην αδιάρρηκτη σχέση 165 χρόνων λειτουργίας του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου με το Δήμο Κηφισιάς και ιδιαίτερα με το Άλσος Κηφισιάς.

69η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Την παρουσίαση έκανε  η κα Μαρίνα Τσιντικίδου, κηποτέχνης. Οι επισκέπτες της Έκθεσης  είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μελωδίες από τη Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς υπό τη διεύθυνση του Γεωργίου Χίου ενώ η χορωδία των ταλαντούχων Μικρών Τροβαδούρων, ικανοποίησε το κοινό το οποίο της χάρισε το πιο δυνατό του χειροκρότημα.

69η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

69η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

 

 

Πρόσφατα

Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης: Προχώρησε στην σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού

Αποφασίστηκε η σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού με μοναδικό μέτοχο το...

Κηφισιά: Διέρρηξαν το σπίτι καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού

Άγνωστοι διέρρηξαν χθες το βράδυ Τρίτη 23 Απριλίου το...

Κηφισιά: Συνελήφθη 17χρονος που πωλούσε παράνομα βεγγαλικά μέσω διαδικτύου

Συνελήφθη 17χρονος στην Κηφισιά ο οποίος εμπορευόταν παρανόμως βεγγαλικά...

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Τεράστια ανατροπή, ζωντανή στη μάχη της παραμονής

Η ομάδα της Κηφισιάς παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της...

Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης: Προχώρησε στην σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού

Αποφασίστηκε η σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού με μοναδικό μέτοχο το Δήμο Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης και κεφαλαιακή επάρκεια 220.000 ευρώ για την μόχλευση χρηματοδοτήσεων...

Υπογραφή προσυμφώνου τεχνολογικής αδελφοποίησης με τους Δήμους Ruvo di Puglia και Mislata

Στο πλαίσιο του προγράμματος Horizon και του έργου OpenDBL υπογράφηκε προσύμφωνο τεχνολογικής αδελφοποίησης με το Δήμο Ruvo di Puglia της Ιταλίας και το Δήμο...

Κηφισιά: Διέρρηξαν το σπίτι καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού

Άγνωστοι διέρρηξαν χθες το βράδυ Τρίτη 23 Απριλίου το διαμέρισμα καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Λούκα Βιλντόζα στην Κηφισιά. Οι δράστες εισέβαλαν στο ισόγειο διαμέρισμα σπάζοντας την...