ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Απάντηση Γιώργου Θωμάκου στον Βασίλη Ξυπολυτά

Με ανακοίνωση απάντησε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος στην αρχική ανακοίνωση του υποψηφίου Δημάρχου Βασίλη Ξυπολυτά αναφορικώς με την σύγκληση των Δημοτικών Συμβουλίων τις ημέρες του τριημέρου πένθους μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο κ. Θωμάκος αναφέρει συγκεκριμένως:

«Με δήλωση, που μόνο η απελπισία μπορεί να υπαγορεύσει, ο κ. Ξυπολυτάς διανοείται να με ρωτήσει, εάν δεν υφίσταται για εμένα εθνικό πένθος! Επιδίδεται σε παραλήρημα τοξικότητας, ενώ συστήνει “σύνεση και συστολή”.

Ο λόγος: η Ειδική Συνεδρίαση της 1/3/2023 επί του αιτήματος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Κηφισιάς για τα Σχολεία μας. Δηλαδή, για τα Παιδιά μας. Επίσης, η κατεπείγουσα και τεκμηριωμένη, με ειδική αιτιολογία, συζήτηση πέντε θεμάτων του Δήμου μας. Στη συνεδρίαση εκπροσωπήθηκαν επτά δημοτικές παρατάξεις και ματαιώθηκε δύο φορές λόγω έλλειψης απαρτίας. Ήταν μεικτή, δηλαδή δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη.

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης 1η Μαρτίου οι σημαίες σε όλα τα δημοτικά κτήρια του Δήμου μας υψώθηκαν μεσίστιες και ταυτόχρονα εκδόθηκε ανακοίνωση οδύνης και συλλυπητηρίων για την απερίγραπτη τραγωδία στα Τέμπη.

Η συνεδρίαση για κατεπείγοντα θέματα δεν είναι εορταστική εκδήλωση. Δεν αντιβαίνει στο πένθος. Κάθε Αρχή οφείλει το καθήκον της. Πένθος και καθήκον συμβαδίζουν. Η αναβολή συζήτησης των θεμάτων μπορούσε να επιφέρει δυσμενέστατες συνέπειες στον Δήμο μας (μισθοδοσία προσωπικού, ματαίωση προσλήψεων, παύση μεγάλης εργολαβίας, επιστροφή χρημάτων σε πολίτη από παράνομη και άδικη κατάσχεση). Επισυνάπτω την κατεπείγουσα πρόσκληση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κ. Ξυπολυτάς επίλεκτο στέλεχος (έως το 2019) της παλιάς Διοίκησης του Δήμου μας, έχει ξεχάσει τις διαδικασίες.

Μετά την κατάρρευση του συντομότερου ανεκδότου στον Δήμο μας ότι ο «επιλαχών” που ζητούσε και ζητά κομματικό χρίσμα εν έτει 2023, αποτελεί “ανεξάρτητη και υπερκομματική υποψηφιότητα” από σήμερα πουλάει και εργαλειοποιεί το εθνικό πένθος».

Πρόσφατα

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Τεράστια ανατροπή, ζωντανή στη μάχη της παραμονής

Η ομάδα της Κηφισιάς παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της...

Πασχαλινή συναυλία Μικτής Χορωδίας του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Γ’ Βρεφονηπιακός Σταθμός Νέας Ερυθραίας κέρδισε το διαγωνισμό του Make-A-Wish

Το πρώτο και το δεύτερο βραβείο κέρδισε στο δημιουργικό...

Ανήλικοι 14 και 15 ετών έκλεψαν χρυσό δαχτυλίδι στο ογκολογικό νοσοκομείο των Αγίων Αναργύρων

Ένα χρυσό δακτυλίδι από την τσάντα της υπαλλήλου ασφαλείας...

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Τεράστια ανατροπή, ζωντανή στη μάχη της παραμονής

Η ομάδα της Κηφισιάς παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής στη Stoiximan Super League. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων επικράτησε του Ατρομήτου στο Περιστέρι,...

Συνεχίζεται η τοποθέτηση ειδικών αισθητήρων σε διαβάσεις και ράμπες ΑΜΕΑ

Σε μέτρα υπέρ των πεζών και των συμπολιτών μας οι οποίοι χρησιμοποιούν αμαξίδια και εναντίον όσων εμποδίζουν την ελεύθερη πρόσβαση και διέλευσή τους, προχωράει...

Πασχαλινή συναυλία Μικτής Χορωδίας του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου, Χρήστος Καλός, προσκαλούν τους δημότες στην καθιερωμένη Πασχαλινή συναυλία...