ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

Α.Ο.Π. Κηφισιάς: Συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον πάγκο της ομάδας ο Κώστας Χριστοφιδέλης

Θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν ο Κώστας Χριστοφιδέλης ως προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς. Η ομάδα μας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό για τον επόμενο χρόνο, ώστε να οδηγήσει την ομάδα ξανά στην πρώτη εξάδα της Volley League ανδρών και στην έξοδο στην Ευρώπη.

Αναλυτικώς η ανακοίνωση της ομάδας:

“Στο τιμόνι της Κηφισιάς και τη νέα περίοδο ο Κώστας Χριστοφιδέλης. Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή, Κώστα Χριστοφιδέλη, για την περίοδο 2023-24.

 

Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, οδήγησε την Κηφισιά στην πέμπτη θέση της Volley League, η οποία της εξασφάλισε και την συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και συγκεκριμένα στο Challenge Cup”.

Ο ίδιος ο Κώστας Χριστοφιδέλης, με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα των βορείων προαστίων, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον πάγκο της Κηφισιάς μετά από μία άκρως επιτυχημένη χρονιά. Είμαστε αισιόδοξοι, χωρίς να αφήνουμε να παρασυρθούμε από την περυσινή επιτυχία.

Φέτος, οι υποχρεώσεις μας είναι ακόμα περισσότερες, καθώς συμμετέχουμε και στην Ευρώπη, κάτι το οποίο αποτελεί “παράσημο” για την ομάδα. Την ίδια στιγμή ο “πήχης” πρέπει να είναι ακόμα πιο ψηλά, τουλάχιστον στα “θέλω” τα δικά μας. Τώρα που θα καταλήξει αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει».

Ο προπονητής της Κηφισιάς μιλώντας για τους στόχους της νέας περιόδου, τόνισε: «Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί σε ένα νέο πρωτάθλημα με νέες ομάδες. Θα δουλέψουμε σκληρά όλη τη χρονιά, έτσι ώστε να προοδεύσουμε. Η Κηφισιά είναι μία παραδοσιακή δύναμη στο ελληνικό βόλεϊ κι εμείς θα προσπαθήσουμε και αυτή τη χρονιά να αφήσουμε το στίγμα μας».

 

Πρόσφατα

Νέο έμβλημα για την Κηφισιά

Η ΠΑΕ Κηφισιά γνωστοποίησε ότι αλλάζει το σήμα της...

Πρόσκληση για τα εγκαίνια του νέου σταθμού ΕΚΑΒ του Δήμου Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Βασίλης Ξυπολυτάς έχει...

Νέα παράταση των αιτήσεων εγγραφών για τους Παιδικούς-Βρεφικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών...

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η «ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ 2024»

Την Κυριακή 16 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η «ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ 2024» στο...

Έργα οδοποιίας με νέα ασφαλτόστρωση της Λεωφόρου Κηφισίας και Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου

Έπειτα από 30 τουλάχιστον χρόνια πραγματοποιούνται εργασίες απόξεσης του...

Νέο έμβλημα για την Κηφισιά

Η ΠΑΕ Κηφισιά γνωστοποίησε ότι αλλάζει το σήμα της ενόψει της νέας χρονιάς. Στην καρδιά του δεσπόζει το πλατανόφυλλο που συνδέεται βαθιά με την...

Πρόσκληση για τα εγκαίνια του νέου σταθμού ΕΚΑΒ του Δήμου Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Βασίλης Ξυπολυτάς έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στα εγκαίνια λειτουργίας της κινητής ιατρικής μονάδας ΕΚΑΒ του Δήμου Κηφισιάς, που θα...

Νέα παράταση των αιτήσεων εγγραφών για τους Παιδικούς-Βρεφικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών εγγραφών/επανεγγραφών για τους Παιδικούς-Βρεφικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για το έτος 2024-2025 παρατείνεται έως 5 Ιουλίου 2024. Η διαδικασία...