ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024...

Εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς...

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Επετείου...

2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας: Ολοκληρώθηκε το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα Erasmus+

Ολοκληρώθηκε το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα Erasmus+ του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας με το ταξίδι τεσσάρων μαθητριών υπό την επίβλεψη δύο συνοδών στην πόλη Ράμνικου Βίλτσια της Ρουμανίας.

Τα παιδιά μέσω ποικίλων εκπαιδευτικών δράσεων του προγράμματος αλλά και επισκέψεων είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν τον πνευματικό τους ορίζοντα και να αναπτύξουν κοινωνικές και γλωσσικές δεξιότητες.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα εμπλεκόμενα μέλη της σχολικής κοινότητας του σχολείου για τη συμμετοχή και την ολοκλήρωση του προγράμματος Erasmus+  “Make me Live, I will Live, The World will Live-Heal the World”.

Δείτε τη σχετική ενημέρωση του σχολείου:

Την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 τέσσερις μαθήτριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας με δυο συνοδούς εκπαιδευτικούς αναχώρησαν για τη Ρουμανία. Συμμετείχαν στο  τελευταίο ταξίδι του προγράμματος Erasmus + “Make me Live,I will Live, The World will Live-Heal the World” που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ράμνικου Βίλτσια της Ρουμανίας.

2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας

Οι μαθητές μας φιλοξενήθηκαν από ρουμανικές οικογένειες κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί. Αυτή η εμπειρία τους πρόσφερε μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν την κουλτούρα και την καθημερινή ζωή της Ρουμανίας, να διευρύνουν τον πνευματικό τους ορίζοντα, να αναπτύξουν διαπολιτισμικές δεξιότητες, να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους και την ικανότητά τους να προσαρμόζονται σε νέες και διαφορετικές καταστάσεις, αναπτύσσοντας έτσι σημαντικές δεξιότητες για το μέλλον τους.

Επιστρέφοντας όλοι ήταν γεμάτοι με όμορφες αναμνήσεις, νέες γνώσεις, πολλές εικόνες και πλούσια συναισθήματα από το ταξίδι, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το περιβαλλοντικό πρόγραμμα Erasmus+ που είχε ξεκινήσει δύο χρόνια πριν.

Πρόσφατα

Κηφισιά: Συνελήφθη 45χρονος για κλοπές σπιτιών κατ’ εξακολούθηση

Συνελήφθη το απόγευμα στις 10 Ιουνίου 2024 στην Κηφισιά,...

Παράταση των αιτήσεων εγγραφών για τους Παιδικούς-Βρεφικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων εγγραφών/επανεγγραφών για...

Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης: Ερωτηματολόγιο για την εκπόνηση του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας

Ο Δήμος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης σας προσκαλεί να συμπληρώσετε το ακόλουθο ερωτηματολόγιο, στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας του Δήμου Κηφισιάς....

Κηφισιά: Συνελήφθη 45χρονος για κλοπές σπιτιών κατ’ εξακολούθηση

Συνελήφθη το απόγευμα στις 10 Ιουνίου 2024 στην Κηφισιά, από αστυνομικούς της Ομάδος ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, 45χρονος κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές...

Πλύσιμο των αυλείων χώρων σχολείων και κυρίων οδών του οδικού δικτύου στην Κάτω Κηφισιά, Νέα Κηφισιά και Αδάμες, λόγω της χθεσινής πυρκαγιάς στη ΒΙΠΑ

Ο Δήμος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης ξεκίνησε από σήμερα αλλά και για τις επόμενες ημέρες σε πλύσιμο των αυλείων χώρων στα σχολεία και...